peterka1000 66 Napisano 4 Września 2018 Zobacz ofertę Sony KDL-55W905A Sprzedam 55 calowy jeden z najlepszych tv LCD edge led jaki kiedykolwiek firma Sony wyprodukowała . Model Sony KDL-55W905A Triluminos ( pomimo edge led 16 stref wygaszania ) , z natywną częstotliwością odświerzania 200 Hz ( w tej chwili można pomarzyć o takiej w jakim kolwiek telewizorze ) . Telewizor jeszcze na gwarancji Sony Polska do 06.03.2019 r. Telewizor wygląda jak nowy , pilot ,pilot mały uproszczony ,okulary 3d , podstawa , nigdy nie używane , zapakowany w oryginalny karton tak jak był zapakowany oryginalnie . Telewizor skalibrowany przez Pana Maćka Kopra . Możliwy i nawet zalecany odbiór osobisty celem oględzin . Fotki załączam tylko poglądowe , ponieważ tv już spakowany w pudle i nie chce mi się od nowa wyciągać . Ale tak jak napisałem tv bez ryski dosłownie , więc wygląda jak nowy , to nie ma sensu robić fotek . Nigdy nie naprawiany , zero martwych pikseli , chodzi cały czas bezproblemowo . Sprzedaje bo kupiłem nowy i większy Sony ZD9 . W razie pytań proszę pisać emaila , a ja podam jak trzeba mój nr telefonu i odpowiem na każde pytanko .Zaprszam do zakupu bo warto. Cena 3.000,00 zł Dodający peterka1000 Wysłano 04.09.2018 Kategoria Telewizory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peterka1000 66 Napisano 28 Października 2018 Oferta nadal ważna . Chciałem wystawić nową ofertę ale czekam już miesiąc na akceptację . Więc pomimo tego iż pisze że zakończona nadal aktualna . Zapraszam do zakupu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madzia Sowa 0 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Dnia 28.10.2018 o 20:55, peterka1000 napisał: Oferta nadal ważna . Chciałem wystawić nową ofertę ale czekam już miesiąc na akceptację . Więc pomimo tego iż pisze że zakończona nadal aktualna . Zapraszam do zakupu Jak z wysyłką ? Ewentualna sprzedaż na allegro ? Edytowane 30 Października 2018 przez Madzia Sowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peterka1000 66 Napisano 30 Października 2018 Na allegro mam go wystawionego , więc zapraszam do zakupu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peterka1000 66 Napisano 2 Listopada 2018 Telewizor sprzedany , więc teraz naprawdę temat do zamknięcia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach