lukandelic 0 Napisano 5 Lipca 2018 Cześć, Czy orientujecie się jak zmusić odtwarzacz aby automatycznie ładowal napisy z pliku *srt? Teraz trzeba to robić manualnie (nazwa pliku *srt jest taka sama jak *mkv) Na supporcie napisali, że to powinno działać, ale niestety nie do końca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HDev 32 Napisano 5 Lipca 2018 Nowe modele Dune (te z Androidem, czyli Pro4k czy Neo4k), na razie nie włączają napisów automatycznie i trzeba je włączać ręcznie, za każdym razem, tak jak piszesz. Dune ma to na liście problemów do poprawki. Który support napisał ci że to powinno działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukandelic 0 Napisano 5 Lipca 2018 Dostalem maila od info@divxplayer.nl " Hi Lukasz, If you rename the files to be identical, it should automatically work. For example: Movie.mkv (movie file) Movie.srt (subtitle file) It should automatically recognize the file. With kind regards, met een vriendelijke groet, Team Divxplayer" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HDev 32 Napisano 5 Lipca 2018 Tyle w tym prawdy, że tak przygotowane napisy zostaną rozpoznane, czyli jak naciśniesz Subtitle, to pojawią się na liście. Automatyczne aktywowanie na razie nie działa. Działa w starszych Dune'ach, w nowych Dune musi to jeszcze uzupełnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukandelic 0 Napisano 5 Lipca 2018 Tak myslalem, ale moje pytanie do nich bylo dosc konkretne: "I have also tech question, is there any way to force display external srt subs without manually selecting them from subtitle menu?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian Palka 0 Napisano 25 Lipca 2018 Cześć, Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem dune hd pro 4k i nie mogę za żadne skarby ustawić pobieranie torrentów za pomocą bittorrenta. Ustawienia to jakiś kosmos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewaps 0 Napisano 27 Sierpnia 2018 Witam, Możecie napisać gdzie mógłbym kupić ten odtwarzacz. Szukałem na necie w kilku sklepach z odtwarzaczami multimedialnymi, ale mają cały czas nie dostępne, a jak się zapytałem kiedy będą to odpowiadają, że sami nie wiedzą. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukandelic 0 Napisano 27 Sierpnia 2018 tutaj najlepiej: http://dunehd-europe.com/shop/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian Palka 0 Napisano 27 Sierpnia 2018 Ja swojego kupiłem tutaj https://www.c4i.com.pl/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4240&virtuemart_category_id=543 początkowo nie było na stanie ale po 4 dniach był już u mnie w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewaps 0 Napisano 27 Sierpnia 2018 Dziękuję za informację. Zamówiony, czekam z niecierpliwością jak przyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HaDeManIac 0 Napisano 30 Października 2019 @lewaps: Czy przesyłka dotarła? jak wrażenia...? Coś trudno to urządzenie kupić... (wszędzie out of stock)... Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach