MrKoszol 1 Napisano 29 Marca 2018 Witam. Przestał mi działać Youtube. Po włączeniu aplikacji ukazuje się jej logo i nie znika. Proszę o pomoc. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Jaeson Esle 0 Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, MrKoszol napisał: Witam. Przestał mi działać Youtube. Po włączeniu aplikacji ukazuje się jej logo i nie znika. Proszę o pomoc. :/ Witaj, uruchom ponownie smart TV w trybie fabrycznym. youtube działa poprawnie, nie synchronizuje się z kontem gmail, wydaje się, że to powoduje problem Hello, restart your smart tv in factory mode. youtube will work correctly, not synchronize with gmail account it seems that this causes the problem. Edytowane 30 Marca 2018 przez Jaeson Esle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 MrKoszol 1 Napisano 30 Marca 2018 Wielkie dzięki. Działa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam. Przestał mi działać Youtube. Po włączeniu aplikacji ukazuje się jej logo i nie znika. Proszę o pomoc. :/
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi