Skocz do zawartości
Je2ry

Niebieska dioda

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Posiadam samsunga m71b poczatkowo wszystko bylo dobrze ale teraz zauwazylem za niebieska dioda(blue eye) swieci w czasie gdy tv jest wlaczony a powinna tylko wtedy gdy tv jest w stanie czuwania i gdy zmieniam kanal. Probowalem juz z wlaczonym blu eye jak i wylaczonym

co robic? Edytowane przez Je2ry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Je2ry' post='35715' date='20.01.2007, 17:23 ']Witam
Posiadam samsunga m71b poczatkowo wszystko bylo dobrze ale teraz zauwazylem za niebieska dioda(blue eye) swieci w czasie gdy tv jest wlaczony a powinna tylko wtedy gdy tv jest w stanie czuwania i gdy zmieniam kanal. Probowalem juz z wlaczonym blu eye jak i wylaczonym

co robic?[/quote]

Albo diodę wydłubać albo zgłosić problem do sewisu. Na stronie www.samsung.pl jest link do kontaktu gdzie możesz zgłosić problem za pomocą meila (bardzo szybko odpowiadają) lub do Twojej dyspozycji jest linia informacyjna dla Klientów 0-801-801-881 (płatna 33 grosze za rozmowę) Czynna od Poniedziałku do Piątku w godzinach 9:00 – 18:00.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='PRYZMAT' post='35817' date='21.01.2007, 13:38 ']Albo diodę wydłubać albo zgłosić problem do sewisu. Na stronie www.samsung.pl jest link do kontaktu gdzie możesz zgłosić problem za pomocą meila (bardzo szybko odpowiadają) lub do Twojej dyspozycji jest linia informacyjna dla Klientów 0-801-801-881 (płatna 33 grosze za rozmowę) Czynna od Poniedziałku do Piątku w godzinach 9:00 – 18:00.[/quote]
Nie bardzo widzę tam możliwość zgłoszenia problemu meilem mógł byś podać dokładnego linka?(tak na w razie co bo problem z diodą sam się naprawił gdy rano włączyłem tv wszystko było ok :()

Edytowane przez Je2ry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja miałem coś podobnego w R71 z czerwoną diodą , ale to było przez to że trzymałem blisko laptopa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ja zauwazylem to samo poprostu pilot nie byl dobrze skierowany na telewizor i niebieska dioda swiecila przy wlaczony, lcd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi