sasza1979 0 Napisano 15 Stycznia 2018 Witam serdecznie. Posiadam amplituner Denon AVR 1612 i właśnie zakupiłem do swojego zestaw kina domowego subwoofer aktywny Dali. Mam pytanie jak go podłączyć do amplitunera... czy wystarczy, że kupię kabel rca-rca i podłącze go do gniazda "pre out" w amplintunerze oraz do gniazda "LFE" w subwooferze? Czy może muszę użyć innego rodzaju kabla i podłączyć wszystko inaczej. Bardzo proszę o pomoc - tylko pisać w zrozumiałym dla całkowitego laika sposób. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mtbakk 2 Napisano 15 Stycznia 2018 Jak podłączysz tak jak napisałeś to będzie dobrze tylko kabel powinien być dedykowany do podłączenia subwoofera np. Supra Sublink RCAWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sasza1979 0 Napisano 15 Stycznia 2018 Jak podłączysz tak jak napisałeś to będzie dobrze tylko kabel powinien być dedykowany do podłączenia subwoofera np. Supra Sublink RCAWysłane z iPhone za pomocą TapatalkBardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach