maqaa 1 Napisano 16 Grudnia 2017 Witam, przymierzam się do kupna nowego TV LG 55' C7. Sądzę, iż do tego zestawu warto byłoby dobrać jakieś dobre głośniki. Nie chcę budować osobnego kina domowego, dlatego moją uwagę przykuł oferowany przez LG soundbar SJ9 ze wsparciem Dolby Atmos. Problem w tym, iż stosunkowo mało opinii można w Internecie na temat tego produktu znaleźć. Same sklepy (o dziwo!) też nie świecą zaopatrzeniem w ten produkt. Jest to dla mnie niezrozumiałe, gdyż - jak myślę - jest to jeden z czołowych produktów LG w temacie soundbarów. Może któryś z forumowiczów mógłby nie coś więcej powiedzieć o sensie kupna SJ9 lub polecić coś lepszego w podobnej cenie (ok. 3800 zł). Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robert_1988_KrK 473 Napisano 19 Grudnia 2017 Odpuść sobie kupno tego LG'ka tz. W ciemno bez odsłuchu bo możesz się zmartwić. Do podanej przez Ciebie kwocie dostaniesz: YAMAHA YPS-2700 co prawda nie DOLBY ATMOS. Ale to inny poziom graj belki. Wez sobie go na odsłuch w docelowym u siebie miejscu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valhalla 0 Napisano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Do maqaa Miałem podobny problem do Twojego. Kupiłem w listopadzie TV LG OLED 55C7V i zacząłem sę rozglądać za dobrym dźwiękiem. Miałem zamiar kupić na początku te oto soundbary ale ze względu na cenę (około 7500 zł) odpuściłem sobie: Sony HT-ST5000 Soundbar Paradigm PW Kupiłem w Mediaexpert Soundbar LG SJ9 i naprawdę jestem bardzo zadowolony. Jestem audiofilem lampowcem ale oglądanie filmów z Dolby Atmos mając soudbara LG SJ9 to naprawdę super sprawa. Szczerze polecam. Wesołych Świąt życzę. Gdybyś potrzebował szczegółów śmiało pisz valhalla49@gmail.com Edytowane 23 Grudnia 2017 przez valhalla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andre Journal 0 Napisano 11 Czerwca 2019 Też jestem na SJ9 na jarany widziałem to w akcji z TV LG bajera. Tylko trochę drogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach