Skocz do zawartości
Le Mur

Samsung UE60KS7000 pomoc w doborze audio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od niedawna stalem sie bardzo szczesliwym posiadaczem ww. Samsunga, jest to moj 2 w zyciu telewizor i pierwszy od conajmniej 15 lat, porzadnego audio nie mialem nigdy dlatego tez jestem bardzo zielony i prosze o porade. Na ten wydatek moge przeznaczyc niestety tylko 2000-2500 tys zl. Bede siedzial na wprost ok 3m od TV, pomieszczenie ma niecale 25m2 przy czym zalezy mi zeby sprzet byl bialy lub srebrny(o ile nie jest to wyssany z palca wymog ze wzgledu na brak dobrego sprzetu w tej kolorystyce) bo mam RTV w bialym lakierze i biala sciane na ktorej to wszystko bedzie. Co do przeznaczenia to oczywiscie filmy i konsola + chcialbym zeby mozna to bylo sparowac z tel zebym sobie mogl muzyke z tel puszczac rowniez i milo by bylo gdybym nie musial uzywac 15 pilotow do odpalenia tego wszystkiego wiec jesli mozna by to bylo sterowac pilotem do tv lub tel to byloby super. Z tego co zdazylem sie zorientowac to nie lubicie tutaj soundbarow, ja jednak nie mam nic przeciwko, natomiast za kinem by moglo przemawiac ze za plecami mam wyspe w ktorej mam miejsce na 2 satelitarne glosniki tuz za glowa. Zalezy mi zeby za ta cene dopasowac sobie jak naj lepszy sprzet. Dziekuje

co powiecie na to?

http://www.samsung.com/pl/consumer/tv-av/audio-video/soundbar/HW-H751/EN/

mysle ze podjalem juz decyzje i kupie ww soundbara ze wzgledu na to ze mozna go ulepszac do multiroomu a te glosniki m3/m5/m7 moga takze byc satelitkami kina domowego,

https://hdtvpolska.com/jak-zbudowac-system-multiroom-w-oparciu-o-kompo/

pozdrawiam :)

Wybaczcie zamieszanie, ten soudbar jeste niestety niedostepny niewiem z jakiego powodu..... takze pytanie pozostaje jak naj bardziej aktualne :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi