Jump to content
Sign in to follow this  
Asmaro

Pomoc w podłączeniu Samsunga LE32R71B do PC

Recommended Posts

Mam problem z podłaczeniem wyzej wymienionego tv pod pc.Chce podlaczyc go poprzez kabel svga bezposrednio do komputera.W momencie uruchomienia komputera jest wszystko wporzadku.Pokazuje sie screen z ladowaniem XP ale jak przychodzi moment logowania to wyskakuje w tv opcjaniedostepna.Czy jest to wina sterownikow albo cos w tym stylu? Prosze o pomoc.Dane techniczne mojego komputera K.gr. ATI RADEON 9250 128 MB PŁ gł NF3 S754 SATA z gory dzieki

[quote name='Asmaro' post='33716' date='08.01.2007, 21:20 ']Mam problem z podłaczeniem wyzej wymienionego tv pod pc.Chce podlaczyc go poprzez kabel svga bezposrednio do komputera.W momencie uruchomienia komputera jest wszystko wporzadku.Pokazuje sie screen z ladowaniem XP ale jak przychodzi moment logowania to wyskakuje w tv opcjaniedostepna.Czy jest to wina sterownikow albo cos w tym stylu? Prosze o pomoc.Dane techniczne mojego komputera K.gr. ATI RADEON 9250 128 MB PŁ gł NF3 S754 SATA z gory dzieki[/quote]

Piszac svga masz na mysli zwykly kabel komputerowy VGA, prawda?

Masz ustawiona domyslnie w pc rozdzialke nie obslugiwana przez tv. Na normalny monitorze ustaw ja na jakas obslugiwana, np. 1024x768 60Hz, wylacz kompa i podepnij z powrotem do tv, obraz powinien juz byc. Pozniej juz na tv ustaw rozdzialke na 1360x768 60Hz i powinien byc obraz zyleta ;-). Ewentualnie mozesz od razu ustawic na ta ostatnia jesli monitor obsluguje.

Pozdrawiam

[quote name='wozio' post='33784' date='09.01.2007, 09:59 ']Piszac svga masz na mysli zwykly kabel komputerowy VGA, prawda?

Masz ustawiona domyslnie w pc rozdzialke nie obslugiwana przez tv. Na normalny monitorze ustaw ja na jakas obslugiwana, np. 1024x768 60Hz, wylacz kompa i podepnij z powrotem do tv, obraz powinien juz byc. Pozniej juz na tv ustaw rozdzialke na 1360x768 60Hz i powinien byc obraz zyleta ;-). Ewentualnie mozesz od razu ustawic na ta ostatnia jesli monitor obsluguje.

Pozdrawiam[/quote]

Popieram powinno być ok.też tak robiłem i było wspaniale!!! ;)

@ Asmaro - jaki długiego kabla VGA używasz do podłączenia PieCa do samsa ? Też mam LE32R71B i mam plan podłączyć go do kompa i jedyne ale to odległość, która wynosi ok 7m. Nie chce się ładować w wydatek kasy na kabel, po którym strata jakości będzie uniemożliwiała sensowne oglądanie filmów itd.... z góry dzięki za info.