- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
HDTV po raz pierwszy
Pytanie zadane przez
ipolo
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Jestem nowy (na razie czytam, forum, staram sie uczyc przed zalozeniem nowej tv w domu)
Miło i fajnie pisac o TV o programach, w tej materi coś tam wiem. Gorzej ze sprawami technicznymi i sprzet satel.
Bardzo proszę o pomoc
***************************************************************************************************************
[b]Planuje kupić do domu n-kę z nboxem recorder. W domu (w sypialni) mam lcd (HDready) 26 samsung. W duzym pokoju na razie zwykly analogowy TV (blaupunkt) - w przyszlosci planuje zakupić coś w ful HD (na razie ceny;-) ). Na razie chciałbym na tym lcd i analogowym ogladac to co daje n-ka (Hot bird) ale także ASTRA.
Co muszę mieć oproćz nbox recordera by obierać na tych 2 telewizorach HB i Astre ???
(recorder + antena + ......+ ......+kabel ......+........)????
Proszę pomóżcie co jeszcze musiałbym dokupić i ile to mniej więcej kosztuje[/b]
****************************************************************************************************************
PS. 1. jak się dowiedziałem by byl lepszy obraz nboxrecoreder z LCD trzeba polączyc przez HDMI (choc podobno problemy z audio) no ale audio dam na amplituner. tylko recorder ma 1xHDMI a telewizorki będą dwa, a Wy jak podłączacie
PS. 2 A propos podłaczenia N-ki, powiedziano mi w N-ce, że oni nie podłaczają zestawu :-( znacie zaufane firmy, które się tym zajmują?, a ktoś z forum mógłby mi to wszystko podłączyć (ile by to kosztowało?)
pozdrawiam
Irek Edytowane przez ipolo
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi