Skocz do zawartości
Gmeru

X360 CORE w Electro World

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie dorwalem ulotke tego smiesznego i jak dla mnie badziewskiego sklepu (sorry ale jak bylem tam raz i zobaczylem ilosc kurzu na TV to zwątpiłem).

Uwaga CENA CORE: 1249zł a w Saturnie obnizyli ze smisznych 1700 na 1500.

Przynajmniej Electro nie zdziera kasy i cena widze jest podobna do UE.
Gratulacje O_o szkoda ze Premium nie ma ehhhhhhhhhhhhhhhh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Może być zakurzone !!! Ważne żeby było tanie !!! :)

Edytowane przez Lizarazu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja wlasnie jestem swiezym posiadaczem nowego X360. Core nieoplaca sie kupowac przynajmniej za taka cene....sam dysk to koszto minimum 450zl...plus kabel component widzialem najtaniej za 90zl (wszedzie jednak jest za ponad 150zl). Dotego brak bezprzewodowego pada...podliczcie to wszystko....bezsensu..gdyby core kosztowal 900zl mialo by to sens.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O to im zapewne chodzi żebyśmy kupowali cora i na raty robili z niego wersję premium i w efekcie płacili więcej ;)

Ja z chęcią dorwał bym wersje premium ale jeszcze poczekam, aż będzie dostępna w Polsce w rozsądnej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko PREMIUM ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hłehłe ;) zrobimy dzial co idzie do Aptek na uleczenie :D juz troche mamy tego na liscie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chce wszystkich ostrzec przed wersją CORE!! Nie kupujcie tej wersji gdyż podobnie jak moja popsuła się! I z tego co czytam na innych forach konsolowych u nas w PL oraz na xbox-scene nie jestem odosobniony! CORY psują się bardzo często chociaż nie mogę tego zrozumieć czemu tak jest... niestety kupiłem go na włąsne ryzyko z Niemiec i teraz mogę sobie pluć w brode :D Teraz inwestuje tylko w Premium... niech Cię ****** M$ i CORY :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Potwierdzam. Znam parę osób siedzących w konsolach, które opisały jak padały im Cory. Opisy typu:

-zwiecha i koniec konsola już nie wstała
-pojawianie się artefaktów podczas grania i też kaput
-padanie czujnika pada bezprzewodowego
-padanie karty sieciowej

Info stąd: [url="http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=37013"]TU[/url]

Zresztą widzę, że i Premium padają ale żadko. Najczęściej zwis konsoli i finitio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='schriss' post='24521' date='26.11.2006, 23:05 ']
To ile TERAZ to kosztuje? Wysyłkowo gdzie najtaniej? Core i Premium?
[/quote]
W ElectroWorld Janki Core za 999, Premium za 1399,ilość kurzu ograniczona :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Słyszałem, że Core częściej się psują, ale jeśli w środku jest ten sam sprzęt (a jest?) to to nie ma sensu i wytłumaczyć chyba można tylko tym, że z uwagi na cenę Core sprzedaje się w o wiele większych ilościach. Co sądzicie?
Jaki dysk wchodzi do X360? SATA, IDE? Oficjalna cena za malutki dysk jest nienormalna (ostatnio kupowałem o wiele taniej dysk do PC, jakieś 250GB)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi