Skocz do zawartości
  • 0
mjasinsk

NVIDIA 6600GT component out

Pytanie

Czesc Wszystkim

Podłączyłem Sharpa XD1 przez RGB/Component i wszystkoładnie odpaliło w rozdzielczości 720p obraz bardzo ładny potestowałem odpalilem DIVX itd itd. Kiedy odpalilem a wlasciwie probowałem odpalić film DVD oryginalny oczywiście z odtwarzacza soft power DVD NERO badz WMP ya kaydzm raye wzskakiwal problem zabezpieczenia przed kopiowaniem. O co tutaj chodzi. Przeciez to nie HDMI z HDCP :))) ??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

[quote name='mjasinsk' post='33485' date='07.01.2007, 19:51 ']Czesc Wszystkim

Podłączyłem Sharpa XD1 przez RGB/Component i wszystkoładnie odpaliło w rozdzielczości 720p obraz bardzo ładny potestowałem odpalilem DIVX itd itd. Kiedy odpalilem a wlasciwie probowałem odpalić film DVD oryginalny oczywiście z odtwarzacza soft power DVD NERO badz WMP ya kaydzm raye wzskakiwal problem zabezpieczenia przed kopiowaniem. O co tutaj chodzi. Przeciez to nie HDMI z HDCP :))) ??????[/quote]
Spróbuj odtworzyć innym playerem np. Media Player Clasic - on ma możliwość odtwarzania DVD, z doświadczenia wiem że często to czego PDVD nie może inne odtwarzają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0

No to sam sobie juz poradzilem wystarczalo tylko usunac Macrovision protection. Nie wiem dlaczego to tak działa na Component w koncu mam legalne wszystko. No mniejsza z tym w kazdym razie pobawilem sie sterownikami i wyswietlilem obraz 1080i co podobo nie jest mozliwe w Sharpie no chyba ze chodzi o to ze tak nie mozna wyswietlic przez wyjscie RGB. W kazdym razie Sharp wyswietlal 1080i a ja sobie ogladalem najpierw film (słabszy obraz niz z mojego Pioneera) potem zdjecia z wakacji. Super na 37" :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi