czaki58 0 Posted January 7, 2007 Witam nie wiem jak dlugo bedzie sie wypalal n dekoder ,mam go 3 tygodnie i nadal w pokoj ( smierdzi ) jak by sie cos palilo .niewiem czy to nolmalne ?????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
k@li111 1 Posted January 7, 2007 Dodam od siebie że też cały czas to czuję, mam od 1 grudnia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veyron 0 Posted January 7, 2007 za dużo używania Quote Share this post Link to post Share on other sites
Antarktis 0 Posted January 7, 2007 (edited) Cenzura usunęła ten tekst. Edited December 15, 2007 by Antarktis Quote Share this post Link to post Share on other sites
wisio 0 Posted January 7, 2007 (edited) Bzdura ! może to skarpety ? Edited January 7, 2007 by wisio Quote Share this post Link to post Share on other sites
subzer0 2 Posted January 7, 2007 U mnie nic nigdy nie smierdzialo, a na elektroniczny smrod jestem wyczulony bo skladalem kiedys kompy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rumcais 0 Posted January 7, 2007 Mi tez nie smierdzi. zauważyłem, że niektóre kable koncentryczne kiepskiej jakości śmierdzą jak cholera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
czaki58 0 Posted January 7, 2007 [quote name='wisio' post='33394' date='07.01.2007, 12:30 ']Bzdura ! może to skarpety ?[/quote] Bzdury to ty piszesz jest strasznie cieply i ten zapach to nie skarpety tylko swad palacego sie kabel itp . Quote Share this post Link to post Share on other sites
czaki58 0 Posted January 7, 2007 [quote name='Antarktis' post='33390' date='07.01.2007, 12:18 ']Zaproś kolegów na Grilla, kiełbaski, piwo, te sprawy....[/quote] i zapomniales o laskach Quote Share this post Link to post Share on other sites
luk1401 0 Posted January 7, 2007 Ściągnij górną pokrywę obudowy, nich sobie odetchnie. A tak na serio to coś nie tak musi z nim być. Skąd wydobywa się smród? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaBri 0 Posted January 7, 2007 Miałem n-boxa a teraz n-recordera. W przypadku n-boxa wydzielanie ciepła było minimalne. N-recorder grzeje się dużo mocniej i przez kilka dni można czuć lekki zapach wypalania. U mnie trwało to dwa, trzy dni. Ważny jest odpowiedni przepływ powietrza wokól recordera. Pamiętajmy, że jest tam twardy dysk i dwa tunery. Quote Share this post Link to post Share on other sites
czaki58 0 Posted January 7, 2007 [quote name='luk1401' post='33421' date='07.01.2007, 14:02 ']Ściągnij górną pokrywę obudowy, nich sobie odetchnie. A tak na serio to coś nie tak musi z nim być. Skąd wydobywa się smród?[/quote] Otwierac raczej tego nie mozna a co do smrodu wydobywa sie on z sirodka n ki . Quote Share this post Link to post Share on other sites
czaki58 0 Posted January 7, 2007 [quote name='MaBri' post='33428' date='07.01.2007, 14:36 ']Miałem n-boxa a teraz n-recordera. W przypadku n-boxa wydzielanie ciepła było minimalne. N-recorder grzeje się dużo mocniej i przez kilka dni można czuć lekki zapach wypalania. U mnie trwało to dwa, trzy dni. Ważny jest odpowiedni przepływ powietrza wokól recordera. Pamiętajmy, że jest tam twardy dysk i dwa tunery.[/quote] Jak wracam po pracy do domu i gdy wchodze do mieszkania to czuc ten swad . Jak dlugo moze sie wypalac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jacusmars 0 Posted January 7, 2007 a folie ochronna zerwales z obudowy?moze to folia pod wplywem ciepla smierdzi?Mi dekoder nie smierdzi,za to mialem ten sam problem co Ty ale z nowym amplitunerem ale po tygodniu pracy smrodu nie bylo Quote Share this post Link to post Share on other sites
czaki58 0 Posted January 7, 2007 [quote name='Jacusmars' post='33461' date='07.01.2007, 17:20 ']a folie ochronna zerwales z obudowy?moze to folia pod wplywem ciepla smierdzi?Mi dekoder nie smierdzi,za to mialem ten sam problem co Ty ale z nowym amplitunerem ale po tygodniu pracy smrodu nie bylo[/quote] Zerwalem przed podlonczeniem 3 tygodnie temu . Quote Share this post Link to post Share on other sites
sierak 0 Posted January 7, 2007 Współczuję wam że wam śmierdzi nbox. Ja mam nboxa i nic mi sie nie wypala, nie smierdzi... Nie wiem czy smiac sie czy plakac czytajac takiego posta. Czy wy z nudow piszecie takie rzeczy? Quote Share this post Link to post Share on other sites
czaki58 0 Posted January 7, 2007 (edited) Placz....... nie interesuje cie to nie czytaj.......... Edited January 7, 2007 by czaki58 Quote Share this post Link to post Share on other sites
grz_bis 0 Posted January 21, 2007 [quote name='czaki58' post='33477' date='07.01.2007, 19:02 ']Placz....... nie interesuje cie to nie czytaj..........[/quote] mój tez sie grzeja do tego stopnia ze az piecze w ręce, mało tego traci sygnał ;/ i wypowiadam im umowe bo takiego szmelcu nie potrzebuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
darrooo 0 Posted February 7, 2007 (edited) [quote name='grz_bis' post='35808' date='21.01.2007, 13:56 ']mój tez sie grzeja do tego stopnia ze az piecze w ręce, mało tego traci sygnał ;/ i wypowiadam im umowe bo takiego szmelcu nie potrzebuje[/quote] No umnie zapachu nie ma , ale cały czas gorąca N-ka , nawet po tygodniu na czuwaniu. A najlepsze to że zasilacz jest na zewnątrz.Jak się spali to wina producenta. PS. @gie Dobre Hehehe... Edited February 22, 2007 by darrooo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gie 6 Posted February 8, 2007 [quote name='luk1401' post='33421' date='07.01.2007, 14:02 ']Skąd wydobywa się smród?[/quote] Czyli o to chodziło w haśle reklamowym - [i]n - włącz ciekawość[/i] . Szukaj gdzie śmierdzi Quote Share this post Link to post Share on other sites