danielg77 0 Napisano 15 Czerwca 2017 Hejka zastanawiam się nad kupnem tv boxa, który byście polecili: H96 Pro Plus Android 6.0 TV Box, M9S-PRO, DQiDianZ S905X X96, NVIDIA SHIELD TV, przede wszystkim chodzi o odtwarzanie filmów bluray z dysku w rozdzielczości 4k. Cena nvidi jest górną granicą nie chciał bym wydawać więcej Z góry dzięki za podpowiedzi i ew inne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 971 Napisano 15 Czerwca 2017 Filmy blu-ray, są na dysku blu-ray, jak sama nazwa wskazuje.Boxy nie posiadają napędu blu-ray.Chyba, że mówisz o odtwarzaniu zripowanych plików. To nie mieszaj pojęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielg77 0 Napisano 15 Czerwca 2017 chodzi mi o odtwarzanie obrazów płyty lub zripowane. Przepraszam źle się wyraziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf7705 971 Napisano 16 Czerwca 2017 No to ja mogę polecić egreat A5.Mam używam, fajnie działa, wszystkie ISO czyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach