janek2x 0 Posted January 3, 2007 mam bajeczki w mkv w pełnej rozdziałce, ale u mnie nawet tego nie da się uruchomić, trzeba mieć 2 rdzenie żeby to szło w ogóle. Więc moje pytanie jest takie, jak to przerobić na TS-a? Wiem że oczywiście to trochę bez sensu no ale przynajmniej mógłbym to normalnie odtworzyć. Chyba że może zmiana z 1080p na 720p... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawel_71 0 Posted January 9, 2007 [quote name='janek2x' post='32680' date='03.01.2007, 17:50 ']mam bajeczki w mkv w pełnej rozdziałce, ale u mnie nawet tego nie da się uruchomić, trzeba mieć 2 rdzenie żeby to szło w ogóle. Więc moje pytanie jest takie, jak to przerobić na TS-a? Wiem że oczywiście to trochę bez sensu no ale przynajmniej mógłbym to normalnie odtworzyć. Chyba że może zmiana z 1080p na 720p...[/quote] Przekonwersuj to VirtualDubModem na jakiegos divxa, np XVID. Ostatnie wersje czytaja mkv bezposrednio, ale jakby byly problemy to mozesz zdemultiplexowac audio do osobnego pliku za pomoca np. AviMuxa i zaladowac film do VDM uzywajac opcji DirectShowFilter, oczywiscie podmien sciezke audio na ta z zewn. pliku. Quote Share this post Link to post Share on other sites