xxspec 0 Napisano 22 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Wpisuje w wyszukiwarce "jaki odtwarzacz 3d do projektora" inne zwroty ale nic konkretnego nie mogę znaleźć. Chodzi mi przede wszystkim o mój projektor optoma hd142x, który jest full hd i 3d. Wyczytałem, że polecają kompa plus stery karty graficznej, że jak z konsoli i br player to adaptery, przejscowki bo projejtor to nie tv i nie rozpoznaje wszystkich rodzaji 3d. Chciałem zapytać jaki odtwarzacz br 3d nada się do mojego projektora. Wiem, że musi być przystosowany do dlp w technologii naprzemian klatka i musi miec hdmi 1.4 Proszę mi polecić jakiś odtwarzacz, który spełnia te warunki i nada się do uzyskania najlepszej jakości efekt 3d.bez żadnych adapterów, przejscowek itp. Chcę po prostu pożyczyć z wypożyczalni jakiś film w 3d i mieć pewność, że będzie odtwarzany w 3d. Proszę mi powiedzieć, który z poniższych nada się najlepiej bo mam do nich dostęp. Samsung BD-H6500 LG BP735 Philips BDP3480***3D Samsung BD-J5500 Philips BDP2590 Philips BDP3490 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach