Jump to content
Sign in to follow this  
wyciu

C+ HD - Oliver Twist

Recommended Posts

Witam,po tym filmie widać poprawe jakości obrazu ale za to jest tylko AC-3 2.0 w wersji ENG i standardowo mpeg1 w wersji POL.

Po filmie jak skończe zgrywać :P dam screny .

Z tego co wiem ,a wiem,to na naszym forum będzie odpowiadał nam na nasze skargi,pytania itd. Pan technik z Cyfry+

to jednak dobrze zauważyłem poprawę jakości obrazu na mojej plazmie 37PV60 via Mediasat :blink:

nie pytam,jak przekonałeś Pana Technika z C+ do bycia tutaj/stawiam wirtualne piwo ,Tobie a P.T jak zasłuży :P /

ps
na forum Cyfry totalne milczenie,to chociaż tutaj czegoś się dowiemy?

Dokładnie , też zauwazyłem obraz o wiele lepszy od wczorajszego seansu. Jest i kolejna dobra wiadomośc : działają napisy i można włączyc oryginalną scieżkę - jeszcze wczoraj napisy nie działały. Dostali kupę zgłoszeń o to podobno i obiecali , ze na dzisiaj poprawią. Jak widac postarali się ( jestem w szoku , że cyfra tak szybko zareagowała na uwagi abonentów ). Dzisiaj gadałem z dośc fajnym gościem w BOK. Okazuje się , ze w HD są tylko emisje Premiership ( raz w tygodniu ) a pozostałe pozycje to uscale. Prawdopodobnie od Gwiezdnych Wojen zacznie się HD ( nie upscale ) ale kto ich tam wie. Z ciekawych rzeczy dowiedziałem się , ze zastanawiają się nad 1080i ale potwierdził , ze jest brak miejsca na transponderze i czekają co z TPS i CanalSat - po decyzjach we Francji przyjdzie czas na Polskę. Nowy program w HD - najbliżej jest do National Geographic HD - i to prawdopodobnie będzie kolejny kanał HD a potem może Planete HD . Zobaczymy jak pożyjemy :) pozdrawiam :)

[quote name='daniel76' post='31766' date='28.12.2006, 23:09 ']Dokładnie , też zauwazyłem obraz o wiele lepszy od wczorajszego seansu. Jest i kolejna dobra wiadomośc : działają napisy i można włączyc oryginalną scieżkę - jeszcze wczoraj napisy nie działały. Dostali kupę zgłoszeń o to podobno i obiecali , ze na dzisiaj poprawią. Jak widac postarali się ( jestem w szoku , że cyfra tak szybko zareagowała na uwagi abonentów ). Dzisiaj gadałem z dośc fajnym gościem w BOK. Okazuje się , ze w HD są tylko emisje Premiership ( raz w tygodniu ) a pozostałe pozycje to uscale. Prawdopodobnie od Gwiezdnych Wojen zacznie się HD ( nie upscale ) ale kto ich tam wie. Z ciekawych rzeczy dowiedziałem się , ze zastanawiają się nad 1080i ale potwierdził , ze jest brak miejsca na transponderze i czekają co z TPS i CanalSat - po decyzjach we Francji przyjdzie czas na Polskę. Nowy program w HD - najbliżej jest do National Geographic HD - i to prawdopodobnie będzie kolejny kanał HD a potem może Planete HD . Zobaczymy jak pożyjemy :) pozdrawiam :)[/quote]
Dobre informacje,masz browarka i na sylwka wypije za twoje zdrowie :):):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[quote name='wyciu' post='31755' date='28.12.2006, 23:33 ']Witam,po tym filmie widać poprawe jakości obrazu ale za to jest tylko AC-3 2.0 w wersji ENG i standardowo mpeg1 w wersji POL.

Po filmie jak skończe zgrywać :lol: dam screny .

Z tego co wiem ,a wiem,to na naszym forum będzie odpowiadał nam na nasze skargi,pytania itd. Pan technik z Cyfry+[/quote]
ciekawe :)
czekamy co bedzie dalej :)

o jakosci Olivera Twista mowi objetosc filmu 8.35GB, oby c+ nas tak dalej pozytywnie rozczarowywala jakoscia! szkoda tylko ze dzwiek 2.0

Ale napisów jak nie było tak nie ma. Przynajmniej u mnie na Humaxie. Napisy sa dostępne z menu ale nie wskakują. Jakmieliscie dzisiaj na Kowalskich ?

U mnie dokladnie tak samo jak u Ciebie Pabloss - przybliżę , że chodzi o teletext z pilota Topfielda i przez niego generowany. Nie wiem czy tak samo działa bezpośrednio z telewizora bo nie sprawdzałem. Jesteś zadowolony z Topfielda Pabloss bo ja jak najbardziej :rolleyes: