arizon 0 Posted December 28, 2006 Mam zapytanie. Nabylem model wymieniony w temacie i nie moge odpalic PIP. Mam dolaczone video i dvd w portach AV1 i AV2 i jak wchodze na nie poprzez przycisk w pilocie (input) to mam maly obrazek (w roznych miejscach przez position na pilocie) badz na 1/2 ekranu- ale nie moge tego przeniesc na inny program zeby dzialalo xgodnie z przeznaczeniem. Moze ktos bedzie tak dobry i poda mi krok po kroku co naciskac aby to uruchomic. Bede niezmiernir wdzieczny. Z gory bardzo dziekuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
sfw 0 Posted December 28, 2006 [quote name='arizon' post='31731' date='28.12.2006, 21:06 ']Mam zapytanie. Nabylem model wymieniony w temacie i nie moge odpalic PIP. Mam dolaczone video i dvd w portach AV1 i AV2 i jak wchodze na nie poprzez przycisk w pilocie (input) to mam maly obrazek (w roznych miejscach przez position na pilocie) badz na 1/2 ekranu- ale nie moge tego przeniesc na inny program zeby dzialalo xgodnie z przeznaczeniem. Moze ktos bedzie tak dobry i poda mi krok po kroku co naciskac aby to uruchomic. Bede niezmiernir wdzieczny. Z gory bardzo dziekuje[/quote] A może instrukcję byś łaskawie przeczytał? Sorry ale wqurzają mnie takie posty RTFM! Quote Share this post Link to post Share on other sites