emailowiec 0 Posted December 28, 2006 Witam, Posiadam antenę 90cm i do tego zakupiłem monoblocka Golden Interstar GI 205 MONOBLOCK 0,2dB. Niestety za nic w świecie nie chce odbierać mi Astry. Hot Bird działa wyśmienicie Dodam, że mam zwykłego n-boxa HDTV. W czym problem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
austrian 1 Posted January 9, 2007 (edited) [quote name='emailowiec' post='31707' date='28.12.2006, 17:11 ']Witam, Posiadam antenę 90cm i do tego zakupiłem monoblocka Golden Interstar GI 205 MONOBLOCK 0,2dB. Niestety za nic w świecie nie chce odbierać mi Astry. Hot Bird działa wyśmienicie Dodam, że mam zwykłego n-boxa HDTV. W czym problem?[/quote] Ja wczoraj dostalem paczkę z zamówienia hollex: antenę Antena Famaval 80PP i monoblocka GI-205 Platinum X bo miałem na scianie tą pierwszą antenę od nboxa siatkową i mnie już nie bawi w sensie sygnału podczas zlej pogody. wymieniłem antene i dodałem monobloka, i jestem pod wrażeniem HB siła 98 jakosc 96-94, a astra siła 80 i jakosc 86. Działa elegancko polecam. Cena całego zestawu na własność to 119zł. Warto było zainwestować pod zwykłego nboxa Pozdr. Edited January 10, 2007 by austrian Quote Share this post Link to post Share on other sites