Lukash222 0 Posted December 26, 2006 Witam! Mam pytanie - mianowicie czy ktos z forumowiczow podlaczal xboxa 360 do monitora (+TV) Samsung 940mw, jakim kablem to zrobil i ogolnie jakie wrazenia i opinie, czy wyglada ladnie i czy dla kogos kogo nie stac na super hiper TV bedzie usatysfakcjonowany z grania na tym monitorku dziekuje i pozdrawiam Lukasz Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko4857 0 Posted January 3, 2007 Witam Mam XBox-a 360 podłączonego do monitora SAMSUNG SyncMaster 757 NF 17cali.Obraz w rozdzielcziści 1360 na 768.Widać pełny antaliazing.Tekstury w pełni okrągłe.Dla mnie REWELACJA.Obraz na TV LCD HD po Compnencie Dobry ale bez porównania gorszy.Kabel VGA do monitora z wyj. optycznym 49 zł POLECAM. Na monitorze widać moc tej KONSOLI.Przydał by się tylko 21 calowy.Pozdrawiam Markus Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lukash222 0 Posted January 3, 2007 (edited) Czyli jesli dobrze rozumiem jakosc po kablu VGA jest lepsza niz po Component?czy kabel VGA jest w zestawie Premium?jesli oba kable sa w zestawie to chyba najlepszym wyjsciem jest podlaczenie konsoli przez obydwa i porownanie/wybor lepszej opcji Edited January 4, 2007 by Lukash222 Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko4857 0 Posted January 5, 2007 Niestety kabel do nabycia na Allegro najlepiej z firmy Robson (taki mam sprawdzony z wyj.optycznym).W zestawie Premium tylko Kabel Component i przejściówka do RGB.[b]Pozdrawiam Markus[/b] Quote Share this post Link to post Share on other sites