Skocz do zawartości
Gmeru

Wywiad: Gamer's Throne - NVIDIA GeForce Garage Stanisław Wiertelak

Rekomendowane odpowiedzi

[td]

1.jpg

[/td][td]

2.jpg

[/td]

W miniony piątek miałem okazję uczestniczyć w bardzo ciekawym spotkaniu zorganizowanym przez firmę NVIDIA. Gwiazdą spotkania był Gamer's Throne wykonany w całości w Polsce. 600 godzin pracy, 100 litrów wypitej kawy, 32 zjedzone pizze. Efekt: napędzane 2 x GeForce GTX 1080 w SLI, gamingowe stanowisko, które sprosta każdej grze! Wiedźmin 3 w 4K w 65fps ;)

• Grafika: 2 x GeForce GTX 1080
  • Płyta główna: Gigabyte x99 ud5 wifi
  • Procesor: Intel i7 5820k lga2011-3
  • Pamięci: Corsair VENGENCE 4X16GB
  • Dysk: SSD Corsair 240gb force Le
  • Zasilacz: Corsair RM 1000i
  • Blok chłodzenia wodnego procesora: EK-Supremacy EVO x99
  • Blok chłodzenia wodnego płyty głównej: EK-FB KIT GA X99
  • Obudowa: Corsair Obsidian D900
  • Klawiatura: Corsair Strafe RGB Mechanical Gaming Keyboard
  • Myszka: Corsair M65 Pro RGB

3.jpg

Temat na tyle mi się spodobał, że przeprowadziłem wywiad z samym twórcą tego dzieła. Rozmawiam ze Staszkiem Wiertelakiem. Zapraszam!

4.jpg

• Lubię 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny fotelik z monitorem.

Jednak nie powiedziałbym,że 2 tygodnie temu komputer z 2x GTX 1080 był najmocniejszy w Polsce...

Gościu na filmiku chyba zapomniał,że są jeszcze łączenia 3 Way Sli,czy 4 Way Sli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajne to jest ale jak z funkcjonalnoscia? jest opcja regulacji wysokosci oparcia i kata jego nachylenia? a co z siedzeniem? mozna t odopasowac do roznych preferenci? co z wysokimi osobami?

ile masz wzrostu Panie Gmeru? :P

P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już zaczęła się lawina narzekań, nie mogliście powiedzieć stal pochodzi ze Szwecji a konstrukcja pochodzi z Niemiec. Jeśli chodzi ci o wzrost to ten gościu po lewej ma 192cm to Gmeru 191cm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMG sorry nie wiem skąd ten Tomasz ; ) Oczywiście kolega to Staszek. Oj to jest taka ciekawostka ;-). Ja mam 186 ;-). To generalnie jak się obniża to i tak nie dotknie głowy. Jest czujnik. Ale jak ktoś ma 210cm to może i nie wejdzie XD

Na imprezie była też NVIDIA Shield (dzisiaj wchodzi w PL do sprzedaży) i trochę się pobawiłem tym. Trzeba za to się też zabrać bo ciekawy sprzęt. Menu jak w TV Sony czy Philips ;-) czyli taki Android TV ale bardzo szybki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi