Tooltm 0 Posted December 19, 2006 Witam ... Szczególy to LG 37Lp1r i po HDMI N-recorder. Otóż pytanie do fachowców czy da sie ustawic tak w menu (chyba telewizora ) żeby sam wybierał źródło (automatycznie sie przełączając ) w momencie gdy włączę n-recorder.?? da sie tak po scarcie ale ja chce po HDMI . denerwuje mnie ciągle wybieranie tego źródła ... moze ktoś wie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veyron 0 Posted December 19, 2006 nie mam 100% pewności ale w 75% nie nie da sie Quote Share this post Link to post Share on other sites
lock 0 Posted December 20, 2006 ten sam problem mam, bo denerwuje to ciągłe przełączanie. Kombinuję od dwóch dni, ale się poddaję - jak będziesz miał odpowiedź , to napisz Quote Share this post Link to post Share on other sites
adamo_ 4 Posted December 20, 2006 [quote name='lock' post='30437' date='20.12.2006, 14:22 '] ten sam problem mam, bo denerwuje to ciągłe przełączanie. Kombinuję od dwóch dni, ale się poddaję - jak będziesz miał odpowiedź , to napisz [/quote] Tylko SCART(Euro) tak działa Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek1969r 0 Posted December 20, 2006 (edited) [quote name='adamo_' post='30443' date='20.12.2006, 14:34 '] Tylko SCART(Euro) tak działa [/quote] Scart tak działa i już chcą z tego powodu na www.nhdtv.pl/forum skargę z tego tytułu pisać do UOKiK, bo przez SCART również się włącza TV, jakby na HDMI jeszcze było to w ogóle zgroza Edited December 20, 2006 by jacek1969r Quote Share this post Link to post Share on other sites