Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
kokokokon21

lg32 lc2r

Question

mam pytanie telewizor nie ma tego wejścia Component (480i-1080i) czy to znaczy żę jak bede grał w xbox360 to nie bedzie on obsługiwał hd :) a i jeszcze jedno jak sie zalacza w tym modelu pip???? :lol:

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Bedzie obslubiwal HD poniewaz do jakosci HD musisz uzyc wejscia HDMI wiec wejscie Component bedziesz mial wolne do podllaczenia xboxa a co do funkcji PIP to z racji tego ze telewizor posiada 1 tuner TV wiec podglad PIP jest dostepny tyloko w przypadku sugnalu z innego urzadzenia np DVD lub Sat tunera

• 0

[quote name='kokokokon21' post='30216' date='19.12.2006, 18:06 ']
mam pytanie telewizor nie ma tego wejścia Component (480i-1080i) czy to znaczy żę jak bede grał w xbox360 to nie bedzie on obsługiwał hd :angry: a i jeszcze jedno jak sie zalacza w tym modelu pip???? :)
[/quote]

ma component i obsluguje 720p i 1080i. PIP dziala tylko na component, hdmi, rgb(PC).

• 0
aha jeszcze jedno nie jest tak ze jak ma Rozdzielczość: 1366x768 to obsługuje 720p bo chyba nie moze obslugiwac 720p i 1080i . sorry za takie pyt ale jestem zupełnie ciemny w tych klimatach. tak jak pisalem wyzej na stronie w opisie pisze ze nie ma wejscia Component (480i-1080i): NIE ale jest Component (Y,Pb,Pr): ilość 1.
czym sie to rozni
i czy ten tv bedzie dobry do xboxa 360??? Edited by kokokokon21

• 0

[quote name='kokokokon21' post='30238' date='19.12.2006, 19:53 ']
aha jeszcze jedno nie jest tak ze jak ma Rozdzielczość: 1366x768 to obsługuje 720p bo chyba nie moze obslugiwac 720p i 1080i . sorry za takie pyt ale jestem zupełnie ciemny w tych klimatach
[/quote]

napisalem wyraznie ze obsluguje 720p i 1080i :angry:

• 0
[quote name='kokokokon21' post='30238' date='19.12.2006, 19:53 ']
sorry za takie pyt ale jestem zupełnie ciemny w tych klimatach. tak jak pisalem wyzej na stronie w opisie pisze ze nie ma wejscia Component (480i-1080i): NIE ale jest Component (Y,Pb,Pr): ilość 1.
czym sie to rozni
i czy ten tv bedzie dobry do xboxa 360???
[/quote]

Component (480i-1080i) to jest to samo co Component (Y,Pb,Pr)

32lc2r nie posiada Component (480i-1080i) ktory jest z boku w innych modelach lg.

mam ten telewizor , mam takze xboxa 360 i nie mam zadnych zastrzezen co do pracy tv z x'em. nie smuzy obraz jest dobrej jakosci. Edited by deenbe