sharan 14 Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Zrobiłem dziś twardy reset w routerze UPC i mój 755 nie widzi teraz żadnej sieci. Skanuje dostępne sieci i nie znajduje żadnej .Co mam zrobić,żeby znów był net przez wifi w tv ? Edytowane 30 Stycznia 2016 przez sharan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharan 14 Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Nikt nie wie,co może być przyczyną ? Ok,sam doszedłem do tego.Już jest ok. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez sharan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
razahell 7 Napisano 31 Stycznia 2016 ja mam siec w TV przez LAN wiec nie potrafilem ci pomoc... Moze napiszesz co sie stalo i jak rozwiazales problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sharan 14 Napisano 31 Stycznia 2016 Odłączyłem na 10 min. tv z prądu.Jak go włączyłem połączenie przez wifi już było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
razahell 7 Napisano 31 Stycznia 2016 Odłączyłem na 10 min. tv z prądu.Jak go włączyłem połączenie przez wifi już było hehe taka prozaiczna rzecz a wkurzajaca...ciekawe czy restart przez przytrzymanie 5sek power tez by zadzilalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach