tomekfff 0 Posted December 16, 2006 Czy poczas sciagania dema z Marketplace mozna wlaczyc gre i czy nie spowoduje to przerwania pobierania? Pozdrowienia Tomek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted December 16, 2006 [quote name='tomekfff' post='29532' date='16.12.2006, 17:00 '] Czy poczas sciagania dema z Marketplace mozna wlaczyc gre i czy nie spowoduje to przerwania pobierania? Pozdrowienia Tomek [/quote] Nie wiem czy we wszystkich, ale np jak włączysz PGR3 - ściąganie jest przerywane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomekfff 0 Posted December 16, 2006 [quote name='albz74' post='29536' date='16.12.2006, 16:46 '] Nie wiem czy we wszystkich, ale np jak włączysz PGR3 - ściąganie jest przerywane. [/quote] Sprawdzalem, nie da sie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Przemski 0 Posted December 20, 2006 teoretycznie możliwe jest pobieranie danych z marketplace na dysk twardy konsoli i granie offline jednocześnie, pobieranie plików jest przerywane na moment, gdy gra pobiera jakieś dane, np statystyki z LIVE oraz gdy uruchomimy grę online Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joker22 0 Posted January 10, 2007 Sprawa wygląda tak jak pobierasz z neta to możesz grac ale tylko na singlu ( wiem bo tak robie), jak włączysz multi to przerywa ściąganie i "cale" pasmo masz do grania Quote Share this post Link to post Share on other sites