ucho152 0 Posted December 15, 2006 Witam juz wiem ze nie rozni sie niczym od 409 ale nie wim czy nadaje sie do xboxa 360 w jakich rozdzielczosciach beda wyswietlane gry w hd redy prosze o pomoc poniewaz w tym tygodniu zamirzam sprawic sobie ten crt ale nie wiem czy to dobry wybor? Quote Share this post Link to post Share on other sites
apollo302 0 Posted December 16, 2006 Poczytaj posty jest opisane połaczenie xboxa i tego modelu telewizora. Sam go uzytkuje w polaczeniu z xboxem i jestem bardzo zadowolony z obrazu, w przeciwienstwie do paru paranoikow na tym forum.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pbuda 0 Posted December 16, 2006 [quote name='apollo302' post='29503' date='16.12.2006, 12:40 ']w przeciwienstwie do paru paranoikow na tym forum.. [/quote] ...ktorzy nadal beda twierdzic, ze ten telewizor do [b]ogladania telewizji[/b] sie nie nadaje. Co do xboxa... jesli beda wady takie jak przy ogladaniu telewizji, to odradzam. Proponowalbym najpierw zobaczyc jak ten telewizor sie prezentuje w sklepie. Quote Share this post Link to post Share on other sites