drypsiak 0 Posted October 31, 2015 Witam czytałem na forum post że ten model daje rade odtworzyć po zmianie ssif. na m2ts. film w pełnym 3d . Jednak jak bym nie robił sam plik czy łącznie ze strukturą tv się wiesza nawet nie zastartuje filmu proszę o pomoc bądź o opinie że nie idzie po zmianie softu czy coś Quote Share this post Link to post Share on other sites
radier 56 Posted November 1, 2015 W takim razie nie zrozumiałeś instrukcji i zrobiłeś coś źle. Ja swój wcześniej przygotowany plik sprawdziłem na najnowszym sofcie i działa bez zarzutu. Taptaptap Mlais M52 Quote Share this post Link to post Share on other sites
drypsiak 0 Posted November 1, 2015 (edited) Ja robię tak obraz iso rozpakowuje winrarem znajduje najwiekszy plik w katalogu bdmv/stream/ssif i zmieniam jego rozszerzenie na m2ts. kolejno przegrywam go na dysk usb podłączam do tv odpalam i zawiesza się i często przed tym występuje komunikat że nieobsługiwany kodek dźwięku i jest opcja ok i stop co bym nie wciśnął tv łapie zwieche . Druga opcje zrobiłem to samo z plikiem ale przegrałem go z całą strukturą ( wszystkimi katalogami+ zmiana rozszerzenia ) i efekt końcowy ten sam Edited November 1, 2015 by drypsiak Quote Share this post Link to post Share on other sites
drypsiak 0 Posted November 13, 2015 Znalazłem na zagranicznym forum gościa który też ma z tym problem wychodzi na to że jedne filmy chodzą drugie nie. f6400 łyka je łatwiej jedyna rada to przekodować film .Gravitacja będzie działać. Czy ktoś może to potwierdzić?? Quote Share this post Link to post Share on other sites