rocco360 0 Napisano 18 Listopada 2014 SUPER OKAZJA NOWY SONY KDL-60W855 B 60" GW 24 ALLEGRO 4796380693 NOWY SONY KDL-60W855B zakupiony 20.10.2014 FOTO ....nowy w kartonie zero wad ukrytych nie ma rys obudowy ekranu poprostu nowy są wszystkie folie akcesoria itd wysyłam tylko ubezpieczone możliwy odbiór osobisty dowiozę do 50 km gratis... tv zakupiony wisiał kilka dni i spakowałem powód potrzebna duża gotówka naprawdę okazja i dobra cena za nowy tv w sklepie 6600zł-7500zł prosze już nie pisać dam 4500zł tylko realne oferty pozdrawiam obserwujących Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maderos 22 Napisano 18 Listopada 2014 Oślepłem??? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mobor 233 Napisano 19 Listopada 2014 Realna oferta to wg Ciebie 200zl taniej niż w sklepie ? Prawda jest taka- wychodzisz ze sprzętem ze sklepu - i już w tym momencie jeśli chcesz go sprzedać musisz zjechać przynajmniej 20% Wypakowanie z kartonu "w celu sprawdzenia" dodatkowo obniża cenę odsprzedaży o 5-10%... Takie są realia. Pamiętaj że dzisiaj sprzęt można też kupić nawet na 50 rat 0%. Ktoś kto ma wywalić taki pieniądz często woli kupić go sobie na kreskę - nie przepłacając ani grosza wobec ceny sklepowej. Tak więc oczekiwanie że stracisz na interesie 200 czy 400zł jest z Twojej strony mrzonką. Ale życzę wszystkiego dobrego w poszukiwaniu nabywcy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
modoc 11 Napisano 19 Listopada 2014 Niestety marne szanse za tą cenę. Poza tym niektórzy uznają taką szybką sprzedaż za podejrzaną i będą szukać haczyka w postaci wad ukrytych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilaKorneta 42 Napisano 21 Listopada 2014 6450 pln na ceneo.pl Także każdy przepłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach