felek88 0 Napisano 15 Listopada 2014 Witam, chciałbym się dowiedzieć coś na temat tych najtańszych projektorów. Jako, że jestem kinomanem oglądam mnóstwo filmów. Laptop mi nie wystarcza a na fajny TV mnie zwyczajnie nie stać. Tutaj pojawia się pytanie. Czy tak tani sprzęt może działać ? Jak to wygląda w praktyce? Czy jakość obrazu przy 100 calach mnie nie przerazi ? Niestety nie znam się na takich rzeczach i te wszystkie wartości niewiele mi mówią a w internecie nie znalazłem opisu np tego modelu. Na allegro moją uwagę zwróciły dwa modele 1) http://allegro.pl/rzutnik-projektor-multimedialny-led-hdmi-usb-xbox-i4746491814.html 2) http://allegro.pl/projektor-multimedialny-led-hdmi-usb-150-lumenow-i4787683703.html Mój budzet na ta chwile jest mocno ograniczony . Nie chcialbym wydac wiecej niz 500 zl. Może ktos miał do czynienia z takimi modelami ? Czy jest sens sie w to pakowac czy lepiej zbierac pieniazki na cos lepszego ? Nie jestem specjalnie wymagajacy jesli chodzi o jakosc Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mobor 233 Napisano 15 Listopada 2014 (edytowane) Z takim budżetem możesz iść do sklepu z zabawkami co najwyżej. Bez obrazy Do przyzwoitego oglądania 100" minimum to Epson TW5200 za ok 2800. Dozbieraj albo kup na raty Chyba ze lubisz wywalać grosz w błoto Edytowane 15 Listopada 2014 przez mobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
felek88 0 Napisano 15 Listopada 2014 Prawdę mówiąc takich odpowiedzi sie moglem spodziewac. Sam jestem w szoku, ze sa projektory w tak niskich cenach ale zastanawialem sie jak to wyglada w praktyce. 3 tys to juz dosc duzo a na kolejne raty nie moge sobie pozwolic. Na ta chwile chyba bede musial odlozyc pomysl z projektorem i pomyslec o nim przy lepszej sytuacji finansowej. Mialem delikatny cien nadziei, ze jednak te "projektory" ktory wyslalem beda chociaz znosne bo wiadomo nie mozna wymagac cudow za taka cene. No nic poki co dzieki za utwierdzenie mnie, ze jednak nie warto bawic sie w takie badziewia. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ertriel 0 Napisano 17 Listopada 2014 dołóż 300 zl i kup sobie jakiś używany projektor HD ready z lampa majaca co najmniej pol zywota (np wpisujac na tablicy VPL-CW125 - za 800 zl). Z rok, dwa jeszcze posłuży, a o niebo lepszy obraz. Te co podales "projektory" LED maja taka rozdzielczosc ze z metra piksele maja po 1x1cm wielkosci. Bawilem się czymś takim dzisiaj właśnie i to nie nadaje się absolutnie do niczego, w żadnych warunkach i nigdy. Chyba że nie wiem, logo chcesz sobie na podłodze wyświetlać :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
felek88 0 Napisano 19 Listopada 2014 Sprawdzalem uzywki na allegro ale troche sie ich boje. Nie ma mowy zebym gdzies dostal gwarancje dluzsza niz miesiac i dlatego mam takie watpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ertriel 0 Napisano 22 Listopada 2014 a czego tu sie bac? przetestuj na zywo i kupuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach