marcin94r 0 Napisano 29 Czerwca 2014 Witam Interesuje mnie wersja 32 cal Czy faktycznie przy szybkim ruchu obraz jest rozmyty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin94r 0 Napisano 1 Lipca 2014 Witam własnie jestem szczęśliwym posiadaczem tego telewizora. Bardzo proszę o pomoc w skalibrowaniu tego telewizora. Jakie parametry mam wprowadzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schabol 0 Napisano 25 Lipca 2014 Witam, zakupiłem model 50W705B w menu serwisowym podana jest taka matryca t500HVF04-2. Jest to 100hz ? taka jak w modelach kdl-w8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kostek1234 0 Napisano 3 Września 2014 Witam. Mam pytanie, jak wypada ten telewizor w porównaniu z Samsungiem UE32H6400 ? Czy opłaca się kupić ten telewizor czy może jednak Samsunga... Oczywiście 3D nie gra dla mnie roli bo i tak byłoby rzadko używane. Bardziej mi chodzi o obraz w filmach i grach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misterioso 0 Napisano 28 Września 2014 Podpinam sie pod pytanie kolegi Kostka...Jak wypada 32H6400 przy 32W705? Najwazniejsza kwestia to jakosc obrazu SD ale i HD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 224 Napisano 28 Września 2014 Powiedzmy sobie szczerze: to tak mały rozmiar, że oba czy w SD czy w HD (tutaj szczególnie...) będą prezentować się dobrze. Jeden i drugi dobrze skaluje obraz. Od 32 wystarczy odejść 2m...to SD wyglądać będzie jak HD Duża będzie odległość od ekranu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rikimaru 0 Napisano 6 Lutego 2015 Witam. Szukam telewizora 40"- 42" głównie pod kątem gier (konsola PS4). Czy KDL-42W705B jest dobrym wyborem. Mam jeszcze pytanie odnośnie funkcji Odwzorowanie ruchu, czy posiada ona opcję Impuls (która to opcja robi ponoć różnicę w grach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy90 0 Napisano 20 Listopada 2015 Witam, zakupiłem model 50W705B w menu serwisowym podana jest taka matryca t500HVF04-2. Jest to 100hz ? taka jak w modelach kdl-w8? Ojj, niestety to chyba znaczy ze jest 50 Hz aj szkoda :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach