emzz21 0 Posted January 13, 2014 Witam, Z góry przepraszam jeśli temat jest w złym miejscu albo powtarza się, ale jestem kompletnie zieolna, nie mam pojęcia czego szukam i zarazem mnóstwo pytań. Potrzebuję odtwarzacz Blu ray który będie odtwarzał 3D. Nie mam pojęcia jaki sprzęt jest na dzień dzisiejszy dostępny i najlepszy więc proszę w tej kewstii o poradę. Po drugie, czy mając telewizor Panasonic LCD nie będę miała problmów z odtwarzaniem 3D czy jednak na takim telewizorze nie jest to możliwe? Jednym słowem: jak załatwić sobie 3D w domu, jakie trzeba spełniac wymagania i ile by to kosztowało? Quote Share this post Link to post Share on other sites
emzz21 0 Posted January 13, 2014 Dodam jeszcze że nie interesują mnie żadne opcje internetowe, odtwarzanie z usb - tylko blu ray 3D/DVD, odtwarzacz stacjonarny. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mobor 233 Posted January 13, 2014 (edited) Panasonic DMP-BDT330 koszt ? Niedawno była proocja w EuroAGD - z filmem 3D kupiłem ten model za 599zl Bezkonkurencyjny w cenie do 1000zl Telewizor tez musi mieć możliwość wyświetlania 3D Edited January 13, 2014 by mobor Quote Share this post Link to post Share on other sites