rodzyneck 0 Posted January 7, 2014 (edited) Witam wszystkich.Kupiłem w piątek LG 42LA660. Wydawało mi się że po przesiadce z pięcioletniego Sharpa 37D653E powinienem być zadowolony, ale nie do końca jestem.Główny problem jest z płynnością obrazu.Filmy odtwarzam z komputera podłączonego pod TV, przez kabel DVI-HDMI, dźwięk idzie przez amplituner.Przy wyłączonym TruMotion, płynność jest tragiczna - widać jak każdy ruch na ekranie nie jest płynny, "skacze", nie ma pośrednich stanów, tylko widzę jak obiekty przeskakują co pewną (niewielką oczywiście) odległość. Myślałem że po przesiadce na te marketingowe 400Hz płynność urwie mi głowę, a tu za przeproszeniem d***...Po włączeniu TruMotion na nieważne które ustawienie płynność już jest OK, ale... kompletnie tracę synchronizację dźwięku z obrazem - muszę opóźniać dźwięk o około 0.5s bo mimo że przesunięcie jest niby niewielkie to cały czas mam wrażenie że coś jest nie tak. Szczerze mówiąc przeraża mnie to.Drugie pytanie, drobiazg w zasadzie, dotyczy jasności podświetlania. Po wejściu w LG Smart, bądź inne pełnoekranowe menu, np odtwarzanie multimediów z DLNA, obraz robi się tak bardzo jasny że rozświetla mi cały pokój aż głowa boli. Jak to zmienić?Pomóżcie pozdrawiam Edited January 7, 2014 by rodzyneck Quote Share this post Link to post Share on other sites