DanielZ 0 Posted December 27, 2013 Witam, po dłuższym czasie zdecydowałem się wreszcie na zakup odtwarzacza blu ray. Szukałem czegoś co spełnia moje wymagania, ale trochę gubię się już w wersjach (1.0, 1.1, 2.0 itp itd.) Posiadam jakiś telewizorek samsunga (42 cale z portami hdmi - jeśli to istotne) w miarę świeży (niestety na okres świąteczny odwiedziłem rodzinkę i nie jestem w stanie podać modelu), który zaspokaja moje wszelkie potrzeby (ipla, yt, kilka portów usb, wifi). Z racji że mikołaj w postaci mojej dziewczyny, w tym roku przyniósł mi upragnioną sagę star wars w wersji BR zdecydowałem się na zakup odtwarzacza. W najbliższej przyszłości zamierzam powoli zacząć zaopatrywać się w kultowe produkcje (właściwie już chciałem zacząć, ale wciąż nie do końca ogarniam temat), dlatego proszę o radę czego szukać? Istnieje wgl możliwość zakupienia czegoś w granicach 250zł? Interesują mnie podstawowe funkcje wymagane do odtwarzania filmów (br i dvd), aczkolwiek boję się że kupie stary model i po zakupie jakiegoś nowszego wydania filmu ten po prostu nie będzie działał .PS. gdzie mogę sprawdzić jakiej wersji odtwarzacza bluray wymaga płyta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
DanielZ 0 Posted December 28, 2013 AKTUALIZUJE TEMAT: Po kolejnym dniu szukania ostatecznie zdecydowałem się na Samsunga BD-F5500. Cena w miarę przystępna, z tego co czytałem ludzie nie mają z nim problemów, nie posiada zbędnego dla mnie wifi, obsługuje 3D, więc może kiedyś się przyda z racji że i telewizor taką funkcje posiada. Ponoć można nawet obsługiwać tym samym pilotem co telewizor. Wrzucam na wypadek gdyby ktoś stanął przed tym samym wyborem co ja . Quote Share this post Link to post Share on other sites
KALAN777 0 Posted March 3, 2014 Jak Ci się sprawuje ? I jak z Cinavią ? Quote Share this post Link to post Share on other sites