vril 0 Posted December 20, 2013 Witam Mam łącze stałe 10 Mb/s oraz router Tp -wr1043ND a w odtwarzaczu najnowszy stabilny soft od producenta . Dokupiłem dedykowaną kartę sieciową Dune HD Air a po skonfigurowaniu ustawień sieciowych próbowałem wypróbować aplikacje internetowe w odtwarzaczu . Niestety nie wiem w czym jest problem ale całość działa tragicznie wolno tak jak aplikacje jak i przeglądarka WWW. Dodam że na tym samym łączu po Wi-Fi w Panasonicu 50VT20 aplikacje internetowe sprawują się bardzo dobrze. Czy jest to wina oprogramowania Dune czy może zła komunikacja karta sieciowa -router ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonfall84 18 Posted December 20, 2013 Dune nie nadaje się do tego co piszesz. Flash działa tragicznie i nic tego nje zmieni.<br /><br /><br />Wysłane z mojego ZTE V987 przy użyciu Tapatalka<br /><br /> Quote Share this post Link to post Share on other sites
vril 0 Posted December 20, 2013 Dzięki A spece za wschodniej granicy nic nie wykombinowali ? Quote Share this post Link to post Share on other sites