Skocz do zawartości
xchicken

Update 22.11.2006

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli mnie pamiec nie myli to dzis mial wyjsc update ktory mial pozwolic na sciaganie i ogladanie filmow przez XBOX live, cos dzisiaj cicho w tym temacie ? Moze to tylko dla US ? Wie ktos cos ? BTW dzis pierwsze urodziny X360, sto lat :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[quote name='xchicken' post='23523' date='22.11.2006, 10:01 ']
Jesli mnie pamiec nie myli to dzis mial wyjsc update ktory mial pozwolic na sciaganie i ogladanie filmow przez XBOX live, cos dzisiaj cicho w tym temacie ? Moze to tylko dla US ? Wie ktos cos ? BTW dzis pierwsze urodziny X360, sto lat :P
[/quote]

Hm ja nic niewiem trzeba śledzić dzisiajszy dzień.

Rany to już rok minał? SZOK jak ten czas leci ale trzeba przyznać, że już ogarneli programowanie na tej konsoli :blink: wypas giery :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi czy takie nowe oprogramowanie mogę nagrać na płytkę i odpalić z napędu xbox? Bo jeszcze nie podłączyłem konsoli do netu.

Autorus

[quote name='Gmeru' post='23526' date='22.11.2006, 11:13 ']
Hm ja nic niewiem trzeba śledzić dzisiajszy dzień.

Rany to już rok minał? SZOK jak ten czas leci ale trzeba przyznać, że już ogarneli programowanie na tej konsoli :blink: wypas giery :P
[/quote]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko, może nie tu gdzie trzeba zadaję :blink: Przez net kompem się zalogowałem na stronie podanej przez GMERU, wypełniłem wszystko ale teraz chce ode mnie jakiś kod. Nie mam pojęcia co mu podać

W danych nie podałem nr seryjnego konsoli, może to dla tego :P

Autorus

ps. jak wrócić żeby podać ten nr? Ewentualnie jaki kod podać żeby przejść dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Stanach kochani, w Stanach :D
I to nie update, tylko mozliwosc kupowania filmow na Marketplace.
Dostepne sa takie "hity" jak : V jak Vendetta , South Park Season 1 Odc 1 i inne.
Jest chyba jeden w 720p i reszta w SD. Koszt 180 - 800 punktow live.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[url="http://hdtvpolska.com/index.php?showtopic=3147"]http://hdtvpolska.com/index.php?showtopic=3147[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi