extensa 0 Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Witam. Od wczoraj mam problem z aplikacją youtube w swoim tv. Nie działa funkcja "szukaj". Po wpisania obojętnie jakiego słowa kluczowego wyskakuje informacja "nie znaleziono żadnych wyników''. Usunięcie youtube i ponowne zainstalowanie nic nie daje. Użyłem także funkcji zeruj ale również bez rezultatu. Czy u kogoś z forumowiczów posiadających model c650,również wystepuje taki problem z aplikacją youtube? Edytowane 5 Września 2013 przez extensa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brother19 0 Napisano 5 Września 2013 Tak. U mnie również od wczoraj nie działa funkcja szukaj w apl. youtube na C650. Odinstalowanie i ponowne zainstalowanie widgetu nie pomaga. Chyba konieczne będzie zgłoszenie tego faktu do wsparcia technicznego Samsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
extensa 0 Napisano 5 Września 2013 (edytowane) No to widzę że problem leży po stronie aplikacji a nie telewizora. Jeżeli w najbliższym czasie nie poprawią błędu tej aplikacji to faktycznie trzeba będzie zgłosić do wsparcia technicznego. Edytowane 5 Września 2013 przez extensa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brother19 0 Napisano 5 Września 2013 Zgłosiłem problem do wsparcia i czekam na odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
extensa 0 Napisano 5 Września 2013 To super. Miejmy nadzieję że szybko się zajmą problem z tą aplikacją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brother19 0 Napisano 7 Września 2013 Odpowiedź z wsparcia technicznego Samsunga " Problemy z aplikacją YouTube w usłudze Internet@TV zostały już zgłoszone do naszej centrali.Firma Samsung dołoży wszelkich starań aby rozwiązać i wyjaśnić kwestie działania usługi YouTube.W przypadku, kiedy błąd leży po stronie telewizora najprawdopodobniej pojawi się aktualizacja całego TV lub samej usługi Internet@TV.Jeśli natomiast będzie to kwestia właściciela serwisu, wówczas niezwłocznie zostanie o tym poinformowany. " Niestety chyba musimy cierpliwie czekać, na aktualizację . Dzisiaj także nie działa wyszukiwanie, a ponadto większości materiałów dostępnych bez wyszukiwania nie można odtworzyć (wszystkie mają czas 0:00 i pojawia się info "nie można odtworzyć pliku") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
extensa 0 Napisano 8 Września 2013 No to wiemy na czym stoimy. Niestety trzeba tylko teraz cierpliwie czekać aż coś z tym zrobią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brother19 0 Napisano 11 Września 2013 Niestety chyba przyjdzie nam dłużej poczekać na rozwiązanie problemu z youtube na C650. Monitowałem problem i dostałem taką oto odpowiedź z wsparcia Samsunga " Odnosząc się do Pana wiadomości, jaka została skierowana za pośrednictwem formatki internetowej, uprzejmie pragnę Pana poinformować, że problem z aplikacją w serii C odbiorników w dalszym ciągu się utrzymuje.Każdorazowe interwencje ze strony klientów są przez cały ten okres zgłaszane dla inżynierów wsparcia technicznego w celu zniwelowania tego problemu.Przewidywany, pewny czas zakończenia prac niestety nie jest nam znany, nie mniej jednak postuluję, że do końca bieżącego roku wszystko powinno powrócić do normy." "Do końca roku" to nie brzmi zbyt optymistycznie :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
extensa 0 Napisano 11 Września 2013 No ładnie,to trochę poczekamy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
extensa 0 Napisano 12 Września 2013 (edytowane) Dzisiaj godz. 11.50 włączam telewizor, uruchamiam aplikację youtube i ku mojemu zdziwieniu wszystko dziala Edytowane 12 Września 2013 przez extensa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach