krzysiek735 0 Napisano 28 Listopada 2012 Witam Jestem tutaj nowy, więc bardzo proszę o wyrozumiałość. Asus O!Play TV Pro to moje pierwsze urządzenie tego typu i stąd kilka pytań do bardziej zorientowanych. Z góry przepraszam za laickie pytania. Proszę mi wytłumaczyć, najlepiej "łopatologicznie" jak kopiować pliki, np. film lub muzykę z laptopa na dysk twardy zamontowany w Asusie lub z dysku zewnętrznego podpiętego pod urządzenie na dysk w nim zamontowany? Chodzi mi o bezprzewodowe przesyłanie np. DLNA, bo jakoś nie mogę tego rozgryźć. Tzn. w laptopie widzę zawartość dysku Asusa jak i dysku zewnętrznego do niego wpiętego, ale nie mogę przenosić między nimi plików. Ciągle wyskakuje komunikat że nie mam uprawnień, ale kiedy próbuję nadać uprawnienia folderowi, on ich nie przyjmuje w żaden sposób. Czy to nie jest przypadkiem jakaś polityka ochrony praw autorskich Asusa? Drugie pytanie brzmi, czy można dodać adres URL jakiegoś ulubionego radia internetowego, np. z SHOWCAST? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek735 0 Napisano 29 Listopada 2012 Już znalazłem rozwiązanie kopiowania plików. Co do radia internetowego, to na dzień dzisiejszy soft nie przewiduje dodawanie URL. W takim razie pytanie, czy mogę np. bezprzewodowo przesłać dźwięk z radia internetowego uruchomionego w Winampie na laptopie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach