Skocz do zawartości
Gmeru

Halo 4 - gracie już? :D

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż. Chwila nadeszła! W końcu.... Osobiście mogę powiedzieć, że pofarciło mi się w związku z... RODem ; ) Tak tak jak widać czasem może to być mały fart hehehe. I tak konsola była stara jak świat bo z premiery więc olałem naprawę tylko miesiąc grzecznie wyczekałem na....

Zatem wpadła mi wersja Halo toteż trzeba się pochwalić bo "robi" : ) Najfajniej prezentuje się to nietypowe podświetlenie oraz porąbane dźwięki wydawane przez system ; )

img4958r.th.jpg img4959d.th.jpg img4960w.th.jpg

img4962ep.th.jpg img4963zk.th.jpg img4964uf.th.jpg

img4966j.th.jpg img4968y.th.jpg img4970u.th.jpg

Wkurza mnie tylko, że zamiast limitki Halo jest zwykła wersja i jeszcze się zastanawiam czy nie wymienię bo jest szansa. Gracie już?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie fajna edycja :)

Ja mam zamiar dziś skoczyć i kupić grę. Będzie miazga coś czuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie nadrabiam zaległości. Powiem szczerze, że jestem w szoku jak ta gra dobrze wygląda względem poprzednich wytworów Panów z Bungie. Jest naprawdę EPICKO O_O. Ciekawe co by było gdyby 343 Industries od początku robili Halo... Że X360 jeszcze stać na taką grafę.... i aż się boję co to będzie przy nextgenach...

img0172wc.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie nadrabiam zaległości. Powiem szczerze, że jestem w szoku jak ta gra dobrze wygląda względem poprzednich wytworów Panów z Bungie. Jest naprawdę EPICKO O_O. Ciekawe co by było gdyby 343 Industries od początku robili Halo... Że X360 jeszcze stać na taką grafę.... i aż się boję co to będzie przy nextgenach...

img0172wc.jpg

Gmeru zobacz to http://m.youtube.com/#/watch?v=sk6AVld-UWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi