jaro_kr 0 Napisano 27 Października 2012 Version "121018_0846" http://dune-hd.com/firmware/ dotyczy modeli: Dune HD TV 301 Dune HD TV 101 Dune HD Lite 53D Dune HD Duo Dune HD Max Dune HD Smart B1 Dune HD Smart D1 Dune HD Smart H1 Dune HD Base 3.0 Dune BD Prime 3.0 Niewielkie zmiany od ostatniej wersji: 120815_2150 - NOTE: This is a minor update to 120815_2151. - Dune HD TV models: Bugfix: Vidimax application could report "error 7" in some cases during playback. - Bugfix: fixed problem with the playback of certain MMS URLs (the problem appeared in the firmware version 120608_1420_beta). - Bugfix: playback of MPEG-TS streams w/o audio and with temporary audio dropouts could cause problems. (This includes playback of multicast, HLS, DVB MPEG-TS streams.) - Bugfix: playback of media content via HTTP protocol could cause hangup in some cases (e.g. when the server did not respond). - HLS playback improvements: - By default, the initial quality is now chosen based on the previous statistics (remembered till reboot). - Various performance and stability improvements. - Bugfix: too long HLS URLs were refused to play. - media_url: 'hls_initial_bandwidth' parameter extended with new possible values: 'auto' and 'auto_high'. - More details: http://dune-hd.com/s...c/media_url.txt - Improvements in API for PHP plugins: - Default PHP plugin operation timeout increased to 60 seconds. - Bugfix: PHP plugin operation was handled in wrong way in some cases. - Bugfix: EPG OSD column had wrong title in some cases. - Dune HD TV models: Improvements in API for HTML+JS applications: - Bugfix: when playing HLS stream, read error events could be wrongly generated even in the absence of any errors. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyyy77 0 Napisano 31 Października 2012 Instalował to ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro_kr 0 Napisano 31 Października 2012 nie zauważyłem jakichś istotnych zmian - instalowałem bezpośrednio z netu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pmcomp 1 499 Napisano 31 Października 2012 Mam. Być może poprawili dźwięk z TV101 jak piszą, nie sprawdzałem bo teraz wykorzystuję to maleństwo gdzie indziej. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endryu 0 Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Moze ktos sprawdzic czy faktycznie poprawili dzwiek dd thd i dts hd na HD TV 101, HD TV 301 Edytowane 3 Listopada 2012 przez endryu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swimlub 0 Napisano 4 Listopada 2012 Nie, nie poprawili , nie działa jak poprzednio.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drogba_25 0 Napisano 30 Grudnia 2012 jak się aktualizuje firmware? Plik na pena i uruchomiś z pena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbalsam 0 Napisano 10 Listopada 2013 Można z pena aktualizacja przebiega bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ernestwp 1 Napisano 24 Listopada 2013 Od której wersji są problemu z odtwarzaniem BDISO z dysku zewnetrznego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba_Fan 18 Napisano 24 Listopada 2013 Ja mam najnowszy i nie ma problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
binary 742 Napisano 24 Listopada 2013 Nie ma takiego problemu. Chyba ze ten dysk udostepniasz gdzies po niewydolnej sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
newvision 0 Napisano 30 Marca 2014 VHS prosze o kontakt 10newvision@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach