Skocz do zawartości
mrknow

Filmy online po polsku przez XBMC

Rekomendowane odpowiedzi

sorki, ale czuję się w obowiązku ostrzec innych. pierwszy film z brzegu wybrałem ze strony, do filmu nie dotarłem, bo ponad 2 minutowa reklama pierścieni waginalnych mnie obrzydziła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto ci kazał wchodzić na stronę !. Zainstaluj wtyczkę i oglądaj filmy bez reklam na XBMC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temat bardzo ciekawy mam nadzieje ze uda Ci sie mrknow temat dociągnąć do konca tyle że jak włączylym jaiklwiek film to troszke słaba jakość i mało tego. Ale kto wie może to sie rozrośnie do wielkości NaviX i beda tam super nowości min w 720.

Osobiście zakupiłem coś takiego jak Apple TV i tam postawiłem XBCM i ogladam sobie co chce. Polecam

Edytowane przez pastorek23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Stworzyłem wersję pre alpha wtyczki do oglądania filmów online ze strony www.mrknow.pl.

http://code.google.c.../xbmc-films-pl/

Ponieważ dopiero zaczynam, to szacuje że do końca października powstanie stabilna wersja wtyczki.

Na razie zdobywam więdzę ....

Byłby to problem gdybym "przeportował" tą wtyczkę do repozytorium sd-xbmc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam można "przeportować" wtyczkę do sd-xbmc :)

Jeżeli chodzi o poprawne działanie to już powinno byś sporo lepiej w wersji 1.0.4

Edytowane przez mrknow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Dziś zrobiłem aktualizacje aTV do 2.0 i niestety dodatek "mrknow" przestał działać. Tak samo jak całość od "smutno"

Komunikat z XBMC to "uszkodzona"

Ma ktoś na to jakieś rozwiązanie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Dziś zrobiłem aktualizacje aTV do 2.0 i niestety dodatek "mrknow" przestał działać. Tak samo jak całość od "smutno"

Komunikat z XBMC to "uszkodzona"

Ma ktoś na to jakieś rozwiązanie ?

pokaz loga...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wtyczka dziala. Mam jednak pytanie do programistow: poniewaz istnieje juz kilka portali umozliwiajacych ogladanie filmow online (szkoda ze nie ma wtyczki do filmow na youtube, gdzie tez jest mnostwo filmow w calosci) moze daloby sie zrobic jakas wtyczke, ktora pomagalaby w znalezieniu filmu: po tytule, gatunku i innych danych? Zamiast skakania po portalach.

Jest to mozliwe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakiego loga ?

wszystkie bledy, ostrzezenia i komunikaty sa logowane w pliku xbmc.log. I to na podstawue tego pliku mozna wyczaic co sie pieprzy. Dlatego zawsze jak jest jakis problem musisz do tego pliku zagladanc i sporbowac wyczaic co i jak. Albo mozesz sie podzielic tym plikiem z nami i moze ktos na forum ci pomoze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi