kwasiak 1 Napisano 23 Lipca 2012 Mój tv nie chce połączyć się z routerem (na kablu wszystko o.k.). Ostatnio zachciało mi się przeglądać menu servisowe i obawiam się , że nieświadomie mogłem coś przestawić (w myśl powiedzenia wpuść chłopa do biura itd). Widziałem, że jest tam sekcja wifi region i litera (u mnie E). Czy ktoś może sprawdzić jaka widnieje u niego, a może macie inne pomysły. Dodam, że działa przesyłanie mediów do tv ze smartfona jak i ,,dual view" oglądanie programy z tv na smartfonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomgru82 0 Napisano 31 Marca 2013 Czy udało Ci się jakoś rozwiązać temat...?? Bo nie wiem czy mój tv jest uwalony czy ja coś źle robię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwasiak 1 Napisano 2 Kwietnia 2013 Powód był bardzo prozaiczny. Uwalona była bądź nie łączyła karta wifi w TV. Została wymieniona w serwisie i jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomgru82 0 Napisano 2 Kwietnia 2013 No właśnie dzisiaj wezwałem serwisanta i ku mojemu zdziwieniu dzis zadzwonil i wymienił moduł wifi na nowy...telewizor mam 2 tyg. i tu taki fake... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach