ori0n 0 Napisano 27 Stycznia 2012 Witam Czy jest jakiś sposób aby podłączyć go bezprzewodowo do routera wifi? dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik_1 0 Napisano 6 Lutego 2012 Witam Czy jest jakiś sposób aby podłączyć go bezprzewodowo do routera wifi? dziękuję i pozdrawiam Tego modelu nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VULPECULA 0 Napisano 9 Listopada 2012 Ależ jest sposób, Za niecałe 90 zł kupujesz takie malutkie wifi - adapter, które mozna podpiąc przy wcześnejszym przeprogramowaniu do tv, dekodera czy konsoli. Warunek - aby miało wejście RJ45. Ja mam cos takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PeterMac 161 Napisano 10 Listopada 2012 (edytowane) To lepsze juz z wi-fi ac i dualband http://www.buffalo-t...ation-1300.html wiem wiem cena, ja np.używam Buffalo WLI-TX4-AG300N i mam wpięte Ampli, X'a, PS3, TV, wszystko lata na 5GHz, nawet wyrabia sie słuchanie muzyki w formatach bezstratnych z próbkowaniem 96kHz. Edytowane 10 Listopada 2012 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach