Skocz do zawartości
marcint75

HARRY POTTER COLLECTION

Rekomendowane odpowiedzi

już wkrótce bo 02.12.2011 na rynku US i EURO zadebiutuje 11 płytowe wydanie HARREGO POTTERA. może to i nic nadzwyczajnego ale zaskoczyła mnie cena tego PACKu. 32 funciaki na rynku UK. zastanawiam się czy coś w tym temacie zaproponuje WB Poland i jak cena będzie na naszym rynku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filmcity.cz kolekcje już dołączył do swojej oferty, cena tego wydania to około 500pln z przesyłką. to jest wersja zawierająca pełne spolszczenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogo jak chol..... , ja mam wszystkie części kupione po 40 zł :rolleyes: czekam tylko na ostatnią.

pochwalisz się gdzie zakupiłeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro zakupiłem . Wytargowałem - ktoś sprzedawał całość w stanie idealnym raz obejrzane plus Insygnia 1 część w folii. Wydanie wszystkich części PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, akurat na te filmy można przypolować dobrą cenę na allegro. Trzeba obserwować. Już było trochę okazji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy to są wydane dotąd płyty tylko zebrane w jedna paczkę, czy też może ktoś nad nimi pracował ?

mam pierwsze 6 części i niestety te początkowe (pierwsza na pewno, a i chyba 2) są dość słabe jeżeli chodzi o obraz

przydałoby się to poprawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj w Merlinie znalazłem niezłą promocję na pakiet HP na BluRayu. Całość (11BR) za 329,99, także cena przyzwoita - limitowana DVD w tym samym czasie jest po 315 zł. Jedyny minus to mało dodatków, wg opisu: "Dodatki specjalne do części Harry Potter i Książę Półkrwi oraz do obu finałowych części serii", ale akurat na tym mi niespecjalnie zależy, więc zamówienie złożone ;)

http://merlin.pl/Harry-Potter-Pelna-kolekcja-11-Blu-Ray_Chris-Columbus-Alfonso-Cuaron-Mike-Newell/browse/product/2,954560.html

Edytowane przez MureQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena zdecydowanie interesująca, promocja jakiej dawno nie widziałem. Na Allegro i w innych sklepach ceny w przedziale 550-689

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy wytłumaczcie mi jak to jest że u nas ten zestaw kosztuje ok 600 zł a np w Niemczech gdzieś około połowy tego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo Polska to zielona wyspa na tle innych krajów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dowal nam jeszcze mocniej :) niech ktos mi to wytlumaczy...rozumiem ze paliwo drozeje ale to chyba lekka przesada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swego czasu polska antologia Pottera stała na Merlinie za 330 zł , ja też nie rozumiem czemu jest za 600 O.o ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idą, idą święta ... :D Po nowym roku cena pewnie spanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i tak, ale bardziej chodzi mi o uzasadnienie tak wysokich cen u nas? W Niemczech gdzie wszystko dubbinguja moze byc taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale co tu uzasadniać? :D Próbujemy już sobie uzasadnić to na forum od lat.... tak jest i już. Polska : / Za polski się płaci. :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi