Skocz do zawartości
Carbon

E3 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe, czy znów nas to czeka :lol: A poważnie, będzie masa killerów, w tym Uncharted 3, The Last Guardian, Gears of War 3, Arkham Asylum 2, The Elder Scrolls V: Skyrim, Rage, itp. Może pojawi się coś na temat GTA5, Resident Evil 6, czy Half-Life 2: Episode Three (nierealne). No i nowa stacjonarka Niny!

Konfy:

Poniedziałek 6.06.11

Microsoft - 18:30

EA - 21:30

Ubisoft - 23:30

Wtorek 7.06.11

Sony - 2:00

Nintendo - 18:00

Stream pod linkami:

GameTrailers

GameSpot

IGN

G4tv

PlayStation.Blog US

Xbox

Nintendo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za super streszczenie :D

Ja tam dzisiaj czatuję w nocy, wii nowe trzeba zobaczyć (łops ale to jutro o 18). Znowu przez 3 dni będzie nauka wszystkiego ; ) Uwielbiam ten okres wysypu informacji!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Microsoft : Epic fail :) Najgorsze E3 ze strony Microsoftu od dawna ... Same kontynuacje, 2 exclusivy ( tez kontynuacje :) ) ogolem zedana ... 90% konfy to kinect i jakies lol gry dla casuali ... Nie wiem jak taki gigant moze nastawiac sie tylko na takie cos ( no chyba ze po prostu pie#rza wszystka i ida tylko po kase bo juz z x'a nic wiecej nie wyciagna ) tv, seriale ... w xbox live ... wow super ... tylko ze na ps store juz jest od dawna :) jeszcze raz powiem ze brakuje mi slow co do tragedii jaka pokazal microsoft ... czekamy na wii2 i ps3 ... z pewnoscia nie bedziemy mieli takiego kotleta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lipa. L I P A. Kinect blech - ale czasy nastały... parę razy prawie zasnąłem. No to już raczej będzie koniec. Stawiam, że za rok pokaz nowej konsoli. A na nią Halo 4 no bo tak samotnie na X360? Kto to wie co to będzie skoro tak to dzisiaj wyglądało. Kinect masakra... negatywna. Tylko ghost recon coś tam robił ale reszta to: lagi lagi lagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowe wii troche pozamiata

wsteczna kompatybilnosc (aż do gacka)

procek 4 rdzenie 3.5 GHz

Grafa 768 Mhz (czyli 1/4 taktu CPU) z wlasnym buforem ramki 20 MB - a wiec pełny antyaliasing w standardzie

ram 512 MB - ale uwaga- całosc jest na KOD PROGRAMU

Grafa ma własne 1 GB RAM !!!!!!!! Tzn ze tekstury będą przepiękne...no i na pewno cześciej bedzie sie zapalać 1080p

BluRay

Kontroler z 6" LCD mogacy robić za pełnoprawnego handhelda (wbudowana kamera!!)

Tyle że ciekaw jestem na ile Nintendo wyceni takie klamoty. Jak wylecą z kwotą rzędu 2500-3000zł (nintendo nie subsydiuje konsol - przeciwnie- zwykle zarabia 100% na każdej sztuce) tyle własne moze ksoztowac nowe Ninny. Ci którzy nie wierzą niech popatrzą na 3DS'a. 3chipy, 2 wyswietlacze (w tym jeden 3D), odrobina plastiku i 3 kamery VGA (z technologicznego punktu widzenia, technika sprzed 4-5 lat nie licząc LCD 3D) - koszt produkcji 100$, w sklepie średnio wołają 1000-1100. Można za to łyknąć PSP i jak sie człowiek dobrze obróci to i jeszcze X360 kupi

Edytowane przez mobor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż. Jako fan xboxa jestem mocno zawiedziony. Też myślę, że Halo 4 to już kolejna generacja. Idę pomachać mieczykiem :(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu dużo gadać: pogra się w F4, GOW3 a reszta to już Piec/padX360 i PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż. M$ najwidoczniej nie widzi potrzeby w zmienianiu czegokolwiek. Kinkiet się sprzedaje, multiplatformy najlepiej sprzedają się na X360, te kilka ekskluzywnych gier z 3, 4 czy 6 w tytule chyba im wystarcza. Konferencja Sony chyba będzie ciekawsza. Pomijając bicie się w pierś za PSN, ciekawi mnie Uncharted3. Michael Pachter w podcaście gametrailers powiedział, że grał już w demo U3 w 3D i było to najlepsze 3D jakie kiedykolwiek widział. Jeśli ktoś ma mnie namówić na 3D to chyba tylko geniusze z Naughty Dog :)

Edytowane przez arsenal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce mi się wierzyć, że rozdzielczość w tym 3D będzie dobra. No chyba, że są to geniusze nad geniusze (a są..) więc może...

:D

8fiqA.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Battlefield 3 brrrrrrrrrrrr to jest tak realistyczne, że aż ciary przechodzą. Nie mam pytań. Trzeba rozgrzewać Pieca, będzie miał duuużo pracy :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MW3 to czysty arcade, jakaś zabaweczka. BF3 zmiotło je z powierzchni ziemi. Ciekawe ile z tego zobaczymy na obecnych konsolach... :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Modern Warfare to czteroletni silnik :lol: więc i cudów nie ma. BF3 to graficzny masakrator, ale do filmowości singla MW3 i jego funu się nie zbliży.

Meh, Sony olało gry na pstrójkę. U3 i Resi3 dają radę, ale już to widziałem. Nowy szoker? Gdzie gry na 2012?

Edytowane przez Carbon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby BF3 się nie zbliżyło tą filmowością do kotleta zwanego MW3. Za nty raz to samo dziękujemy (znowu jakaś łódź niczym pierwsza część). A witamy nową, realistyczną technologię - lepszą niż film :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niny niny niny :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś kuma o co chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera- nadal nie wiem o co kaman z tym WiiU

Czy to jest standalone, kontroler do Wii czy cos jeszcze innego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod TV coś stało i nie było to Wii. Ale czasy nastały. Casuale mają raj : /

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mała ta centralka. Wygląda na to, że renderuje obraz na TV/kontrolery. Pytanie, czy renderuje wszystko, czy może najprostsze rzeczy (wyświetlanie ekwipunku, itp) robi sam kontroler.

Jest i pierwsza, bardzo ogólna specyfikacja:

wii-u-spec.jpg

Edytowane przez Carbon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczycie jaką cenę N na to doy...bie :)

To jedyna korporacja która nie subsydiuje konsol

3DS u nas kosztuje 1k, tu sam kontroler ma wiekszy wyswietlacz :)

Stawiam ze on sam bedzie chodził po 6-7 stów a konsola pewnie tak ze 2-2.5 koła

Jak dzisiaj obaczyłem ceny w e-shopie na gry z pierwszego Gameboya (ok 20zł) mało się nie obaliłem

Ich na prawdę zdrowo trzepie.

Co by nie mówic- sony ma wg mnie kapitalną politykę cenową. Robią promocje, bundle, gry szybko tanieją - i to chodzi

A Nintendo nawet 5 letnie gry sprzedaje po cenie nominalnej :)

Tak czy siak cholera kupię - dla tych kilku gier :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reggie potwierdził, że na pewno nie będzie w konsoli napędu blu-ray. Generalnie jestem bardzo ostrożny jeśli chodzi o WiiU. Napęd-następny wynalazek jak w Gamecube. Moc- gry będą w 1080p. Niewiele to jednak mi mówi. Sądząc po wielkości samej konsoli nie będzie to potwór a coś o możliwościach nettopa z dopasionym ION na pokładzie. Dolby czy DTS 5.1 lub 7.1- nie wiadomo. Podobno ma być PCM 5.1 przez HDMI. W zapewnienia Reggiego o dobrym online nie uwierzę, dopóki nie zobaczę lub nie ujawnią kto im pomaga go wprowadzić. Wygląda też na to, że konsola będzie mogła obłsużyć tylko jeden Kontolo-tablet i nie wiadomo czy będzie to leciało po WiFi n lub bluetooth. Nic o zasięgu. Żeby się też nie okazało, że popierdółki będzie można streamować a taki Battlefield 3 to tylko mapa lub opcje na ekraniku bo konsola nie wyrabia.

Na razie za mało informacji by się podniecać. Może przez te kilka dni coś więcej będzie wiadomo. Sama idea nowego kontrolera mi odpowiada.Tylko czy to ma prawo być wygodne przy dłuższych posiedzeniach w Battlefielda lub DIRT?

Edytowane przez arsenal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi