Stres-s 0 Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam, w kilku ostatnich softach brak jest możliwości ustawienia muzyki (mp3) jako tła dla ogladanych fotografii (pokaz slidów) W opisie oczywiście stoi jak wół, że ta opcja działa, ale tylko w opisie... Mimo zapowiedzi zlikwidowania tego mankamentu w firmware v750 nadal tak mam. Przeleciałem pobieżnie całe forum i nie znalazłem żadnego tematu poruszającego ten problem - czyżby tylko mnie on dotyczył?? Może jest jakieś obejście tego problemu, o którym nie wiem? Bardzo proszę o radę. Bodajze w wersji 545 działa to jeszcze poprawnie, no ale tyle sie od tamtego czasu zmnieniło, dodano wiele ważniejszych poprawek z których nie chcę rezygnowac na korzyść tego playground'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marco024 0 Napisano 14 Kwietnia 2011 U mnie tez brak, próbowałem tylko tło z ulubionych, nie próbowałem jak muza jest w tym samym katalogu co zdjęcia (bo taki sposób jest bez sensu, muze i zdjęcia trzyma się zawsze w osobnych katalogach). A działa komuś gra w IMS polskie serwisy? (Mastermind). Mi restartuje odtwarzacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach