Skocz do zawartości
Najemnik

Jaki model wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chcialbym zakupic na dniach LCD 40" lub 46" do Polsatu cyf. Tylko nie wiem jeszcze jaki model i z jakiej firmy Samsung czy Sony. Nie chce napewno zadnego tv 3D co do LED-ow to czern pozostawia jeszcze wiele do zyczenia ale biore pod uwage ze moze bym sie skusil. Prosze o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka odległość i jaka kwota?

Spokojnie ponad 3m kwota zalozmy do 4tys ale o drozszych tez moglbym pomyslec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba moj znajomy go posiada. ciekaw tylko jestem jak z niezawodnoscia tej marki dawniej roznie z nimi bylo.

na pewno lepiej niż z samsungiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na pewno lepiej niż z samsungiem :)

Dzieki za pomoc napewno bardziej ukierunkowales moj wybor. Zawsze bylem za Sony poniewaz duzo mam sprzetu tej marki i naprawde sprawuje sie dobrze ale nie mozna byc zaslepionym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak na zakończenie to sony robił kiedyś bardzo dobre tv,ale to jeszcze era kineskopów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony nadal robi bardzo dobre TV, i to zdecydowanie jedne z najlepszych na rynku. Choć przyznaję też że ja osobiście nigdy nie lubiłem tej firmy (nie pytajcie czemu :)) Jednak pomimo tej niechęci jestem w stanie dostrzec i docenić wysoką jakość ich TV (i nie tylko TV). I choć LE8500 to niewątpliwie dobry TV to uważam że wiele modeli Sonego jest od niego lepszych (nawet pomimo braku stref wygaszania).

Największym problemem telewizorów LG jest niedopracowany system TruMotion. Motionflow Sonego bije go na głowę.

Nie wiem, może i się nie znam ale moje zdanie jest takie że jeśli już kupować TV z systemem kompensacji ruchu to koniecznie powinien być to dobry układ a nie taki byle jaki, jak w LG...

Edytowane przez Kroth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sony nadal robi bardzo dobre TV, i to zdecydowanie jedne z najlepszych na rynku. Choć przyznaję też że ja osobiście nigdy nie lubiłem tej firmy (nie pytajcie czemu :)) Jednak pomimo tej niechęci jestem w stanie dostrzec i docenić wysoką jakość ich TV (i nie tylko TV). I choć LE8500 to niewątpliwie dobry TV to uważam że wiele modeli Sonego jest od niego lepszych (nawet pomimo braku stref wygaszania).

Największym problemem telewizorów LG jest niedopracowany system TruMotion. Motionflow Sonego bije go na głowę.

Nie wiem, może i się nie znam ale moje zdanie jest takie że jeśli już kupować TV z systemem kompensacji ruchu to koniecznie powinien być to dobry układ a nie taki byle jaki, jak w LG...

Hej Kroth!

Czyli mowisz, ze nie warto kupowac LG 42LE8500?

Co Twoim zdaniem moze konkurowac z tym modelem?

Jesli mozesz skupic sie tylko na LED RGB lub dobra plazma?

A w ogole jesli moge prosic Cie o zajrzenie na moj post napisany w dziale "co kupic i gdzie" bylbym bardzo wdzieczny.

Czekam na odzew.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Kroth!

Czyli mowisz, ze nie warto kupowac LG 42LE8500?

Co Twoim zdaniem moze konkurowac z tym modelem?

Jesli mozesz skupic sie tylko na LED RGB lub dobra plazma?

A w ogole jesli moge prosic Cie o zajrzenie na moj post napisany w dziale "co kupic i gdzie" bylbym bardzo wdzieczny.

Czekam na odzew.

Pozdrawiam!

LED RGB ? :) Wiesz jak droga jest to zabawa ? Powiem ci że bardzo droga i obawiam się że cię na nią nie stać :lol: Natomiast plazma to co innego, już odpisałem ci na twojego posta w "Co kupić i gdzie".

Edytowane przez Kroth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LED RGB ? :) Wiesz jak droga jest to zabawa ? Powiem ci że bardzo droga i obawiam się że cię na nią nie stać :lol: Natomiast plazma to co innego, już odpisałem ci na twojego posta w "Co kupić i gdzie".

No tak raczej juz Full LED na moja kieszen..

Dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi