landr 1 Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam, udaj sie do punktu serwisowego (adresy na stronie n ki) i wymień dekoder... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 4 Sierpnia 2010 Nic to nie da? Przecież piszemy tutaj cały czas, że to wina softu. Nawet sprzedawcy już dostali info, że mają takich boxów nie wymieniać bo szkoda marnować na wymianę skoro to nic nie da. Chodzi wolno i trzeba czekać na ADB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedronka 1 Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) ASPECT RATIO zaczęło działać ! TV likwiduje pasy ... Dzięki czemu obraz 16:9 dawany w letterbox na kanale 4:3 , daje mi wypełnienie pełnego ekranu (przy włączonej w dekoderze funkcji rozciągania 4:3) ... W związku z czym mam 16:9 na kanałach 4:3 nadających w letterbox i nie ma rozciągniętych twarzy Chociaż coś zaczęło działać !!! Bo wcześniej mi nie działało ... Działa w trybie DVI Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez biedronka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamo_ 4 Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam, udaj sie do punktu serwisowego (adresy na stronie n ki) i wymień dekoder... tak..... dadzą mi stary dekoder z pudełka, podłączę i będzie dobrze, a po nocy będzie soft kulejący już zainstalowany, chyba że skasowali już to badziewie z satelity już się nie pobierze ------------------------------- własnie dostałem maila z nkontakt : Problem został zidentyfikowany i obecnie trwają intensywne prace nad jego usunięciem. Zapewniam, że telewizja n dołoży wszelkich starań, aby niezwłocznie rozwiązać ten problem. Proszę pamiętać o tym, że aktualizacja oprogramowania dekodera ma na celu wprowadzanie nowych rozwiązań i udoskonaleń. -------------------------------- łał jestem pełen podziwu Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez adamo_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmeru 2 225 Napisano 16 Sierpnia 2010 No i wygląda na to, że po problemie. Sam nie sprawdzałem jeszcze ale na forum n piszą, że chodzi szybko i normalnie już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tesbor 32 Napisano 16 Sierpnia 2010 Zrobili cos na "szybcika" kanaly przerzuca szybciej, ale "zawieszenie" pilota dalej wystepuje, rozjezdzaja sie ikony menu, brak YT. Rano nie mialem czasu na sprawdzanie, ale wieczorem zaczne od profilaktycznych resetow dekodera bo bez tego chyba nie da sie ujechac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach