Skocz do zawartości
kropek

Zostałem abonentem "n" - opinie, narzekania, biadolenie, zachwyty

Rekomendowane odpowiedzi

Też macie ciągłe problemy z radiem w ''n''-ce?U mnie non-stop się zacina albo znika na jakiś czas 80% stacji :angry:

Czy może to wina netu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też macie ciągłe problemy z radiem w ''n''-ce?U mnie non-stop się zacina albo znika na jakiś czas 80% stacji :angry:

Czy może to wina netu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie po aktualizacji pojawił się problem z wyłączaniem dekodera. Zamiast przejść w stand-by wyświetla komunikat o problemie dhcp... Pstryk powerem - i znów wyświela ostatnio oglądany kanał, i tak w kółko. Po którymś dopiero razie łaskawie sie usypia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciągnij na chwilę wtyczkę z gniazda 230V w większości ; dolegliwości ; ta czynność pomaga:lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

a właśnie, że nie pomogło... Wszelkie zwiechy i błędy N recordera zawsze traktuję odpięciem zasilania. Nie jest to jakaś mega denerwująca przypadłość, więc nie mam zamiaru robić scen :) Ciekaw byłem tylko czy to tylko jednostkowa awaria czy kolejny bug w sofcie.

Edytowane przez azooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie dopiero po telefonie do biura obsługi zaczęły się pokazywać stacje radiowe i to też nie wszystkie.Kazali cierpliwie czekać na ''poprawki''...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W piątek Podpisałem umowę na FullHD Multiroom Standard HD Podpiąłem wszystko ok godziny 13:00 Do dziś nie miałem aktywacji programów dzwoniłem do biura obsługi klienta ze 4 razy nie wliczam tutaj prob dodzwonienia się o kosztów. Po 3 wysłaniu sygnału aktywacyjnego które nic nie dało konsultant powiedział abym udał się do punktu serwisowego z dekoderem. Tak też uczyniłem, muszę czekać do 17 bo jak powiedział sprzedawca , może uda mu się go aktywować. O zdroza od piątku umowa podpisana dzisiaj nie odbiore dekodera bo pracuje. A płacić trza od piątku. :/ Dodam że parametry anten miałem ok konsultant sam sie dziwił co moze być nie tak. Zobaczymy czy go aktywują czy dadzą inny dekoder :/ Jednym słowem jak na tą chwile to kicha kicha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dekoder [beeep]nięty wymieniony nowy dekoder aktywowany juz w serwisie zeby uniknac Zonka. Podepne go jutro zobaczymy jak to "cacko" śmiga :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam w Piątek zakupiłem w punkcie ofertę N niestety był problem z dekoderem wczoraj go wymieniłem dzisiaj podłączyłem i nie ma softu CARBO ani opcji MULTIROOM w setup.

Kiedy dostanę aktualizacje do softu CARBO tzn menu 3D.

Oraz kiedy pojawi się Opcja MULTIROOM w głównym Czarnym dekoderze (Turbodekoderze) abym mógł skonfigurować ją na białym dekoderze.

Wersja oprogramowania: 0X45

Status: 1 FF BC

Robiłem Reseta i niestety aktualizacje się nie pobierają icon_ehhh.gif

Dekoder właśnie wyświetlił że jest nowa konfiguracja teraz w statusie zmieniło się na 3 FF B4

Nadal nie ma Menu 3D

nadal nie ma Opcji Multiroom w SETUP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przycisk APP na pilocie (w górnej części) menu 3d - setup > ustawiena (żółte koło żebate) > ustawienia 3D > tryb wyjściowy 3D / dopasowany / tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie i Panowie,

Czy Wam też nka nagle skróciła termin płatności za Czerwcową fakturę? Jest to dość problematyczne dla mnie ze względu na ustalony stały termin płatności, dzwoniłem na infolinię, ale tam oczywiście z tym nic nie mogą zrobić, no chyba (tadam), że przedłużę umowę.... Działanie delikatnie mówiąc, niezbyt eleganckie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płać normalnie, jak zawsze. Ja też miałem z nimi ten sam problem i nic sobie nie robiłem z ich chciejstwa. Masz zapisane w umowie termin płatności i mogą sobie chcieć. A jeśli będą straszyć to jest jeszcze do wyboru Polsat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi