majusia10 0 Napisano 3 Maja 2010 Witam! Zakupiłem wczoraj ten telewizor i mam małe pytanie. Póki co jestem bardzo zadowolony, jednak zastanawia mnie port USB, dzięki któremu można oglądać zdjęcia i słuchać muzyki. Czy jest opcja, aby odblokować port USB, aby można było uruchamiać jakiekolwiek filmy? Wersja oprogramowania to 3.00.08. Z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazik 0 Napisano 23 Września 2010 Witam!Zakupiłem wczoraj ten telewizor i mam małe pytanie. Póki co jestem bardzo zadowolony, jednak zastanawia mnie port USB, dzięki któremu można oglądać zdjęcia i słuchać muzyki. Czy jest opcja, aby odblokować port USB, aby można było uruchamiać jakiekolwiek filmy? Wersja oprogramowania to 3.00.08. Z góry dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam Marcin Witam. Ja mam ten telewizorek i wszedłem w meni serwisowe i po zmianie da rade ogladać filmy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinkoleksl 0 Napisano 2 Listopada 2010 było kupić wersję ld465, cena taka sama a śmiga mkv i divx hd bez grzebania w menu. nie ma też problemu z polskimi czcionkami. na rynku są 32ld465, 37ld465 oraz 42ld465. wersji ld565 (100Hz) jeszcze nie widziałem w akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qwq 1 Napisano 13 Listopada 2010 Cena za 450 i 465 raczej nie ta sama, choć pewnie w różnych sklepach, ten wyższy będzie tańszy. Co do pytania to tak, da się odblokować przez wejście w menu serwisowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GDevil 0 Napisano 24 Listopada 2010 Cena za 450 i 465 raczej nie ta sama, choć pewnie w różnych sklepach, ten wyższy będzie tańszy. Co do pytania to tak, da się odblokować przez wejście w menu serwisowe. Witam, a jakie formaty po odblokowaniu obsługuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
master007 0 Napisano 13 Grudnia 2010 Witam Też posiadam ten model telewizora i próbowałem wejśc w menu serwisowe za pomocą IrRemote z Nokii N95, ale nawet nie reaguje telewizor jak naciskam Próbowałem naciskać przyciski OK na TV i pilocie i też nic:( tak samo z przyciskami MENU - NIE DZIAŁA sprawdziłem w MENU, że mam wersje oprogramowania 3.0.12. Czy ktoś komu się udało odblokować funkcję oglądania filmów z usb mógłby napisać jak to zrobił? Może ktoś ma Firmware i instrukcje jak wgrać, bo już mnie krew zalewa POMÓŻCIE!!! Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GDevil 0 Napisano 13 Grudnia 2010 To cieszę się że skusiłem się na model LG 37 LD 465 - wszystko śmiga bez zarzutu. Właśnie bałem się tego odblokowywania, bo wszędzie pisali że można, ale nigdzie konkretnie jak należy to zrobić, a ze swojego doświadczenia wiem, że często jest z tym problem. Dodatkowo, co z gwarancją, bo wg. mnie ingerencja w soft skutkuje jej utratą, więc chyba skórka za wyprawkę ... No ale Master życzę powodzenia, zdaję sobie sprawę jakie to jest irytujące. Trzymam kciuki .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazik 0 Napisano 9 Stycznia 2011 (edytowane) To cieszę się że skusiłem się na model LG 37 LD 465 - wszystko śmiga bez zarzutu. Właśnie bałem się tego odblokowywania, bo wszędzie pisali że można, ale nigdzie konkretnie jak należy to zrobić, a ze swojego doświadczenia wiem, że często jest z tym problem. Dodatkowo, co z gwarancją, bo wg. mnie ingerencja w soft skutkuje jej utratą, więc chyba skórka za wyprawkę ... No ale Master życzę powodzenia, zdaję sobie sprawę jakie to jest irytujące. Trzymam kciuki .. Z tego co wiem to model 37ld450 ma to samo co twój model tylko tyle że ma włączone w meni funkcje ogladania filmów za która dopłaciłeś z 500zł spokojnie to czym tu sie cieszyć a rozblokowanie tego meni jest bardzo proste.Nabijanie kabzy za darmo gratuluję Edytowane 9 Stycznia 2011 przez mazik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GDevil 0 Napisano 9 Stycznia 2011 Z tego co wiem to model 37ld450 ma to samo co twój model tylko tyle że ma włączone w meni funkcje ogladania filmów za która dopłaciłeś z 500zł spokojnie to czym tu sie cieszyć a rozblokowanie tego meni jest bardzo proste.Nabijanie kabzy za darmo gratuluję mazik - problem polega na tym, że każdy z was wie jak odblokować funkcję oglądania filmów, a nikt nie potrafi potrzebującemu pomóc. zł to raczej przesadzasz, nie udowodnisz mi ze kupiłeś swój LD450 za 1100zł - bo jego ceny kształtują się na tym samym poziomie co LD465. Różnica dla mnie jest jedna - ja nie muszę zajmować się takimi pierdoletami jak odblokowanie możliwości oglądania filmów, bo to jest standard ... Po drugie - taka ingerencja w soft pozbawia właściciela nowego, bądź co bądź telewizora gwarancji ... to chyba tobie trzeba gratulować rozwagi. Cieszę się, że jest to forum, bo właśnie dzięki takim magikom jak Ty nie zdecydowałem się na próbę rzeźbienia ... mazik, zamiast rozpisywać się na temat cen - o których jak pokazałeś nie masz pojęcia - pomóż koledze master007 - przecież to takie banalne, ale ty wolisz pisać o czym innym - kolejny super znawca hi-tec. Gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazik 0 Napisano 29 Stycznia 2011 (edytowane) mazik - problem polega na tym, że każdy z was wie jak odblokować funkcję oglądania filmów, a nikt nie potrafi potrzebującemu pomóc. zł to raczej przesadzasz, nie udowodnisz mi ze kupiłeś swój LD450 za 1100zł - bo jego ceny kształtują się na tym samym poziomie co LD465. Różnica dla mnie jest jedna - ja nie muszę zajmować się takimi pierdoletami jak odblokowanie możliwości oglądania filmów, bo to jest standard ... Po drugie - taka ingerencja w soft pozbawia właściciela nowego, bądź co bądź telewizora gwarancji ... to chyba tobie trzeba gratulować rozwagi. Cieszę się, że jest to forum, bo właśnie dzięki takim magikom jak Ty nie zdecydowałem się na próbę rzeźbienia ... mazik, zamiast rozpisywać się na temat cen - o których jak pokazałeś nie masz pojęcia - pomóż koledze master007 - przecież to takie banalne, ale ty wolisz pisać o czym innym - kolejny super znawca hi-tec. Gratulacje Powiem tyle że tyle razy jest to opisane na tym forum i na innych że pisanie ponownie tego samego jest nudne zresztą po co są google.Wpisac hasełko i jest super opisana odpowiedz.Moze nie za 1100 ale na pewno nie w cenie tego wyższego modelu.A jeśli mówisz że taka ingerencja w meni pozbawi mnie gwarancji to widać że nie masz pojecia o czym piszesz.Gwarancja jest u mnie w najlepszym porzo nawet ostatnio wymieniałem pilota bo cos nie kontaktował.Ajak lubisz pakować kabzę producentowi to tak dalej.A zmiana tego by telek mógł odtwarzać filmy jest super prosta i nic nie trzeba rzeżbić.I nie nazywaj mnie magikiem bo to nie ja wymysliłem tylko poprostu jest to banalne a jak nie umiesz skumac jak to rozblokować to musisz kupować model LD465. Edytowane 29 Stycznia 2011 przez mazik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GDevil 0 Napisano 30 Stycznia 2011 (edytowane) Jasne Mazik- pozdro Szkoda pisania na taką pierdołę Super że zaoszczędziłeś. Prosty przykład ceneo LG 37 LD450 ceneo LG 37 LD465 nie widzę oszczędności finansowych ... Mazik coś kręcisz Sens zakupu sprzetu blokowanego softowo jest chyba w przypadku sporych oszczędności, a nie z rzędu 25zł(co nawet nie mia miejsca), dla mnie to bez sensu. Mam nadzieję, że osoby które się skusiły na zakup LD450 po twoich postach, dadzą sobie radę z odblokowaniem opcji... Trzeba mieć pilot serwisowy lub telefon z symbianem i iRda, ewentualnie uniwersalny pilot thompsona - to tez są dodatkowe koszta... ehhh, Mazik Edytowane 1 Lutego 2011 przez GDevil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grigorek 0 Napisano 19 Lutego 2011 JA bym nie ryzykował utratą gwarancji, zakup odtwarzacza BD za ok 300 zł powinno Cię w pełni usatysfakcjonować jeżeli chodzi o możliwości multimedialne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach