Penetratore 0 Posted April 15, 2010 Witam Mógłby ktoś podesłać plik konfiguracyjny(z komendami) dla pilota Medion X10 do programu Zdalne sterowanie (win XP) ?? Nie znam sie za bardzo na funkcjach pilota i co on może więc przydałby sie pliczek. Prosze info na maila penetratore@gmail.com Z góry dzięki za pomoc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted April 15, 2010 Witam Mógłby ktoś podesłać plik konfiguracyjny(z komendami) dla pilota Medion X10 do programu Zdalne sterowanie (win XP) ?? Nie znam sie za bardzo na funkcjach pilota i co on może więc przydałby sie pliczek. Prosze info na maila penetratore@gmail.com Z góry dzięki za pomoc Ale napisz czym chcesz sterować. Przecież to się robi na zasadzie przycisk na pilocie -> przycisk na kalwiaturze (lub kombinacja przycisków)/funkcja myszki Quote Share this post Link to post Share on other sites
Penetratore 0 Posted April 15, 2010 Ale napisz czym chcesz sterować.Przecież to się robi na zasadzie przycisk na pilocie -> przycisk na kalwiaturze (lub kombinacja przycisków)/funkcja myszki chcę sterować XBMC Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted April 16, 2010 chcę sterować XBMC To wgraj któryś z profili domyślnych i będzie grało. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Penetratore 0 Posted April 17, 2010 (edited) To wgraj któryś z profili domyślnych i będzie grało. no właśnie nie gra .. Po włączeniu sie kompa, program (zdalne sterowanie) uruchamia się w tle, ale pilot nie działa. Dopiero jak wgram profil który sam stworzyłem .. gdzie są zdefiniowane 3 przyciski (uruchom XBMC, exit/shutdown i ok/enter) to w tym tylko zakresie to działa (nie mówie już o tych profilach które są zdefiniowane - bo one w ogóle nie działają) Tak więc mam w sumie dwa problemy: - brak pełnej konfiguracji dla przycisków XBMC - konfiguracja nie wczytuje sie po starcie kompa, Edited April 17, 2010 by Penetratore Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fantom 81 Posted April 17, 2010 Gdy używałem jeszcze tego pilota (teraz leży w szufladzie) to miałem wgrany domyślny profil i chodziło bez problemu z XBMC. Czasem zdarzało się że programik "Zdalne sterowanie" nie odpalał i trzeba było to robić ręcznie przyciskiem "Włącz". Prawdę mówiąc teraz używam po prostu myszki radiowej (a dokładniej zestawu klawiatura+myszka). Sporo wygodniejsze i działa zawsze Quote Share this post Link to post Share on other sites
TurtleBro 0 Posted March 25, 2017 Spróbuj użyć AEROADMIN a zobaczysz Ta bezpłatna aplikacja obejmuje wszystkie Twoje potrzeby w zakresie połączenia zdalnego pulpitu: - Pracuje za NAT - Brak rejestracji i konfiguracji - Łatwy w użyciu i szybka Quote Share this post Link to post Share on other sites