Skocz do zawartości
ekstro

Nowe promocje w N i pakiet NOC

Rekomendowane odpowiedzi

Źródło:

http://satkurier.pl/news/50426/pakiet-erotyczny-noc-w-n.html

http://satkurier.pl/news/50422/3-nowe-promocje-w-n.html

http://www.dvbnews.pl/news/3213/swiateczne_promocje_w_n

Promocja: Wielka Rewolucja

- umowa: 13 miesięcy

- aktywacja: nBox 0 zł / nBox Recorder 48 zł

- abonament: 48 zł (wszystkie pakiety tematyczne przez cały okres trwania umowy)

- przez 1 miesiąc: HBO + Cinemax + Filmbox

- przez 1 miesiąc: Picture Box

Promocja: Hollywood

- umowa: 18 miesięcy

- aktywacja: Turbodekoder 199 zł / nBox Recorder 48 zł

- abonament: 68 zł (wszystkie pakiety tematyczne + nFilm + nFilmHD VOD + HBO)

- przez 1 miesiąc: Cinemax + Filmbox

- przez 3 miesiące: nSeriale

Promocja: FULL z Turbodekoderem HD

- umowa: 24 miesiące

- aktywacja: Turbodekoder 99 zł

- abonament: 99 zł (wszystkie pakiety tematyczne + wszystkie filmowe opcje dodatkowe + wszystkie kolekcje VOD

Nowy pakiet w ofercie

- Pakiet NOC: Blue Hustler oraz XXX Xtreme za 25 zł/m

Inne "plotki"

- Poprzednie promocje: Gwiazdy Hollywood i Full do 4 listopada.

- Multiroom odłożony na 2 kwartał 2010.

- DVB-T USB: 129 zł.

- Aktualizacja oprogramowania w dekoderach: 3/4 listopad - prawdopodobnie dla nBox i nBox Recorder oprócz poprawy stabilności i innych fixów (nRadio przy wyłączonym TV, kontrola rodzicielska dla pakietu NOC) dodana jedynie obsługa DVB-T.

Edytowane przez ekstro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy w promocji z FULL z Turbodekoderem HD za 99 zł będzie pakiet Noc? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli jak by sie chcialo turbo to trzeba placic miesiecznie 68 albo 99 ehsz....... a mi i tak nie potrzeba tych wszystkich kanalow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ciekawe czy w promocji z FULL z Turbodekoderem HD za 99 zł będzie pakiet Noc? :D

No przecież jest napisane, że zamiast 215,- jest 99,-. Razem z pakietem "noc" wychodziłoby 240,-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://nhdtv.pl/forum/showthread.php?p=255011:

"W nocy z 3 na 4 listopada zostanie przeprowadzona aktualizacja oprogramowanie nbox i nbox recorder. Dotyczy ona wszystkich rodzajów dekoderów, w tym najnowszego nbox recorder (ITI5720SX). Poprawki maja na celu poprawę stabilności oprogramowania oraz wprowadzają funkcje związane z rozwojem telewizji n. Nowe oprogramowanie nie wprowadza zmian w użytkowaniu nbox i nbox recorder. Dodatkowe funkcje będą dostępne po ich wprowadzeniu do oferty."

Edytowane przez ekstro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nowa promocja "Wielka rewolucja" wychodzi niekorzystniej niz obecna kończaca sie z recorderem za 38zł...?

Turbo nie bedzie dostępny w "WR" ?

Dobrze rozumiem?

Właśnie od 3 dni jestem bez nki i czekałem na Turbo.

Edytowane przez pawel973

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie przy założeniu że chcesz mieć wszystkie pakiety przez cały okres umowy to korzystniej: za 48 zł masz je przez cały okres umowy (wcześniej wszystkie za 38 zł przez 6 miesięcy i potem min. 3 płatne 48 zł - ale wszystkie już normalnie, cennikowo 80 zł).

Stara promocja:

6 * 80 zł = 480 zł

6 * 38 zł = 228 zł

Suma: 708 zł

Nowa promocja:

12 * 48 = 567 zł

708 zł - 567 zł = 141 zł mniej :D

Edytowane przez ekstro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie co dla starych lojalnych abonentów? Czy jak w zeszłym roku dla nowego cacy dla starego be?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

besson właśnie dlatego wypowiadałem umowe bo zaproponowali mi jakiś nędzny pakiecik. A wczoraj,już po skonczeniu umowy dzwoni gość z nki i sie głupio pyta dlaczego zrezygnowałem. Czy oni myślą,że ludzie to idioci??

ekstro ja np. bajek nie potrzebuje,pakiet filmowy prócz może ze 3 kanałow też nie koniecznie. Do tej pory miałem sport,kultura , muzyka.

czyli w starej 6x38 + 6x48 + 38 recorder =228+288+38=554 zł

Do tego 4mce HBO itd.

W "W r" 13x48=624+48 rec=672-1mc za 48= 624 zł (za 12 mcy)

Czyli wychodzi drozej (już pomijam kase choc za 7 dych mam pół monoblocka) i o 1mc dłużej trzeba być i 3mce krocej HBO.

Edytowane przez pawel973

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pytanie co dla starych lojalnych abonentów? ...

Czytaj frajerów ...

Nic !!! Wypowiadaj i bierz nową.

Szczerze mówiąc, pierwszy raz w historii "n" pojawiły się ciekawe promocje IMO.

Myślałem o poprzedniej promocji "full", ale raczej zdecyduję się na "hollywood" - krótszy czas trwania i mniejsza kwota minimalna. Kwota mniejsza więc zawsze można sobie włączyć dodatkowy pakiet np. "noc" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pawel973: zgadzam się, pisałem że korzystniej przy założeniu chęci posiadania wszystkich pakietów przez cały okres umowy. Na minus fakt faktem jest brak HBO przez 4 miesiące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie kolejny dowód na to, że jedynym sprawdzonym źródłem informacji o eŃce jest Satkurier. Nawet pracownicy BOKu nie informują abonentów rzetelnie o sytuacji, licząc na to, że jeszcze jakiś łoś się trafi. No ręce opadają z taką "polityką informacyjną".

Za to bzdety na maila wysyłają z aptekarską dokładnością. :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czytaj frajerów ...

Nic !!! Wypowiadaj i bierz nową.

Szczerze mówiąc, pierwszy raz w historii "n" pojawiły się ciekawe promocje IMO.

Myślałem o poprzedniej promocji "full", ale raczej zdecyduję się na "hollywood" - krótszy czas trwania i mniejsza kwota minimalna. Kwota mniejsza więc zawsze można sobie włączyć dodatkowy pakiet np. "noc" :angry:

Nie wiem czy dalej obowiązują zasady z poprzedniej promocji FULL ale jak zdecydujesz się na nią poprzez net lub telefonicznie to niby umowa jest na 24 miesiące ale jaj zasady obowiązują 12 miesięcy i do tego jest chyba 1 miesięczny okres wypowiedzenia. 24 miesiące są obowiązujące jak podpiszesz umowę w punkcie obsługi abonenta N.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie wiem czy dalej obowiązują zasady z poprzedniej promocji FULL ale jak zdecydujesz się na nią poprzez net lub telefonicznie to niby umowa jest na 24 miesiące ale jaj zasady obowiązują 12 miesięcy i do tego jest chyba 1 miesięczny okres wypowiedzenia. 24 miesiące są obowiązujące jak podpiszesz umowę w punkcie obsługi abonenta N.

Jestem umówiony na jutro w APS-ie - tuner już czeka na mnie :angry:

"hollywood" to taki "full" w wersji light :) Dla mnie wystarczająca opcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A dla mnie kolejny dowód na to, że jedynym sprawdzonym źródłem informacji o eŃce jest Satkurier. Nawet pracownicy BOKu nie informują abonentów rzetelnie o sytuacji, licząc na to, że jeszcze jakiś łoś się trafi. No ręce opadają z taką "polityką informacyjną".

Za to bzdety na maila wysyłają z aptekarską dokładnością. :angry:

O jaką "politykę informacyjną" Ci chodzi? Za mało przecieków?

Promocje oficjalnie startują od jutra, więc o czym mają dzisiaj informować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, standardowo o niczym. Bo przecież na dzień czy dwa przed możliwością skorzystania z nowych opcji umowy, zawsze jeszcze jakiegoś łosia można wyhaczyć. Uważnie doczytaj, a nawiążemy nić porozumienia.

Nikt nie nakazuje ogłaszania zasad promocji przed ich wprowadzeniem, ale pracownicy BOKu z lojalności wobec stałych abonentów, winni przynajmniej ograniczyć swoją aktywność w upychaniu aktywacji na kilka dnia przed wprowadzeniem nowej oferty. Jeżeli komuś promocja się nie spodoba, zawsze może skorzystać z oferty standardowej, ale rzetelność biznesowa nakazuje takie zachowanie.

I ta nielojalność właśnie, jest przyczyną, dla której wszyscy podchodzą do "swojego" operatora z rezerwą, że tak grzecznie się wyrażę.

Zadra, która we mnie tkwi, i pewnie długo będzie ugniatać, została "wszczepiona" sławnego 12 września, kiedy wyłączono mi sygnał nFilmu. Kilka dni wcześniej zamówiłem tę opcję przez nstronę, a mimo to wyłączyli. Później jak przedszkolak musiałem się prosić o przywrócenie sygnału przez 5 dni. A przecież można było sprawę przeprowadzić bez takich "kataklizmów" z korzyścią dla obu stron.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe czemu na stronie n'ki nie ma nic o reszcie promocji tylko jest WR.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czytaj frajerów ...

Kolego maciek_f pohamuj się . Nie wszyscy lecą za każdą promocja. Starzy wyjadacze są za leniwi i za wygodni na zabawy abo. Wiem bo tak mam :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni punkt umowy/promocji

W przypadku kolizji miedzy postanowieniami zawartymi w Regulaminie, Umowie, Cenniku, Cenniku Szczegółowych Warunków,

Szczegółowych Warunkach korzystania z usługi „kolekcje VOD”, Szczegółowych Warunkach korzystania z Usługi „premiery VOD”,

Warunkach Promocji „ Pakiety usług – Oferty Specjalne”, Szczegółowych Warunkach swiadczenia usług Aktywacja

Turbo/Oprogramowanie Turbo, a postanowieniami niniejszych Warunków Promocji, pierwszenstwo beda miały postanowienia niniejszych

Warunków Promocji.

Czy zatem Dekoder Turbo to na pewno calkowicie nowy sprzęt? czy tylko nowy soft do starych recorderów ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kolego maciek_f pohamuj się . Nie wszyscy lecą za każdą promocja. Starzy wyjadacze są za leniwi i za wygodni na zabawy abo. Wiem bo tak mam :angry:

Ok.OK. :) Sam jestem starym wyjadaczem, tyle że się właśnie obudziłem i po ponad 3 latach wypowiedziałem umowę. Lepiej późno niż wcale

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czy zatem Dekoder Turbo to na pewno calkowicie nowy sprzęt? czy tylko nowy soft do starych recorderów ?

Dekoder CLRA jest z nowymi podzespolami i dyskiem 500MB - jak podaja jest to zupelnie nowa konstrukcja w starej obudowie.

O nowym oprogramowaniu i funkcjonalnosciach bedzie mozna porozmawiac wieczorem gdy bedzie mozliwosc zamowienia prze nBOK - cena promocyjna dla posiadajacych juz dekodery CLRA = 148zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nowy. Na tyle nowy że (przynajmniej w Gliwicach) nie da się podpisać nań umowy - wyskakuje błąd systemu: "wybrany sprzęt nie jest właściwy do wybranych warunków umowy". Czekałem godzinę w sklepie dealera, który po konsultacji z n powiedział że n pracuje nad usunięciem problemu i że zadzwonią gdy umowa się już wydrukuje. Wybrałem pakiet 18mcy/68 PLN.

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W EPG pojawila sie zakladka "Noc/inne" (+25zl) oraz "VOD wypozyczalnia filmow"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a czy lepiej isć do punktu podpisac umowe czy zamówić telefonicznie? Są jakieś różnice? bo różne wersje słyszałem?

Edit

Doczytałem ze nFilm jest bezpłatny. Czy jeszcze jakieś różnice?

Edytowane przez pawel973

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Panowie a czy lepiej isć do punktu podpisac umowe czy zamówić telefonicznie? Są jakieś różnice? bo różne wersje słyszałem?

Edit

Doczytałem ze nFilm jest bezpłatny. Czy jeszcze jakieś różnice?

lepiej zamówić przez internet , najszybciej, najtaniej,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi